Θέλει τον τρόπο του ο Μπίκας!

«Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω», λέει το εγχειρίδιο της… αδιαφορίας και στην περίπτωση του Γιώργου Μπίκα φαίνεται πως όντως μπορεί, αλλά δεν θέλω.

Δεν θέλει να εμπλακεί με την ΚΕΔ όχι επειδή θα υποχρεωθεί να μετακομίσει στην Αθήνα (το είχε προτάξει ως ανυπέρβλητο εμπόδιο), αλλά επειδή δεν θέλει να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους και δεν επιθυμεί κανένας να του ορίσει συνεργάτες και φιλοσοφία.

Συγκεκριμένα, αρνείται κάθε ανάμιξη με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στην οποία μετέχουν οι Σωμαρακάκης, Νταμπώσης και Γενναίος, ενώ τονίζει κατ’ εξακολούθηση πως αν αναλάβει τη διαχείριση της ΚΕΔ, θα το κάνει με την πόρτα του γραφείου του κλειστή, δίχως να δέχεται επισκέψεις προέδρων των διάφορων ΕΠΣ. Επίσης, δείχνει άβολα με το να αποτελεί επιλογή του Γκιρτζίκη.

Η ΕΠΟ τελεί υπό καθεστώς σύγχυσης γνωρίζοντας πως το τέλος της πλησιάζει και αποκλείεται προεκλογικά να προβεί σε τέτοιες… εκκαθαρίσεις που θα επιτρέψουν στον Γιώργο Μπίκα (άνθρωπος κοινής αποδοχής από το σύνολο των ομάδων της Super League) να εμπλακεί με την ΚΕΔ. Για το λόγο αυτό, δηλώνει ακόμη αρνητικός. Αν υπάρξουν δραματικές αλλαγές, όμως, μάλλον μιλάμε για το πρώτο φαβορί ανάληψης της θέσης του αρχιδιαιτητή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα