«Θέλω εντολή για τέσσερα χρόνια»

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εν όψει εκλογών και μετά την Χαλκίδα που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής επισκέφθηκε το δημαρχείο Ασπροπύργου . Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αφού έστρεψε τα βέλη του προς τον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε καθαρή εντολή για κυβέρνηση τετραετίας και έκανε λόγο για μια συσπειρωμένη Ν.Δ. απέναντι σε έναν αποδεκατισμένο ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την υποδοχή που του έγινε, πολλοί φίλοι της Ν.Δ .του είπαν χαρακτηριστικά «σε εμπιστευόμαστε Πρόεδρε», εκφραζόμενοι θετικά για την άνοδο και την ενότητα του κόμματος.

«Τρέχουν τις εκλογές, γιατί φοβήθηκαν τη Ν.Δ.. Φοβήθηκαν ότι τα ξαναβρήκαμε ,ότι συσπειρωθήκαμε, δείτε την κεντρική Επιτροπή του Τσίπρα και τα πρόσωπα από κάτω, σκοτεινά και δείτε και εμάς που ενωμένοι προχωρούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μειμαράκης. Παρόντες στον Ασπρόπυργο ήταν πολλοί βουλευτές όπως ο Γιώργος Βλάχος, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Θανάσης Μπούρας, ο Μάκης Βορίδης, ο Βασίλης Οικονομου, η Γιωργία Μαρτίνου, αλλά και πολιτευτές της περιφέρειας Αττικής.

Ο δήμαρχος Ασπρόπυργου απευθυνόμενος στον κ. Μεϊμαράκη, του είπε ότι ο δήμος είναι προπύργιο της παράταξης, όμως στο δημοψήφισμα πήρε 80%. Κύριε πρόεδρε ανασυγκρότησε και αναγέννησε την παράταξη, απομόνωσε τους ακραίους, του είπε χαρακτηριστικά.

«Ζήτησα να έρθω στο Δημαρχείο γιατί θέλω να δίνονται λύσεις στα προβλήματα των πολιτών Τα δεινά που συσσωρευτήκαν στην αυτοδιοίκηση είναι θέμα έλλειψης κοινωνικής πολιτικής. Σήμερα θα είμαι προσεκτικός και δεν θα δεσμευτώ για αυτά που θα φύγω από δω και δεν μπορώ να τα υλοποιήσω. Ο σύντομος χρόνος των εκλογών, δεν μας επιτρέπει να επισκεφθούμε όλες τις περιοχές. Το πρόγραμμα μας είναι γνωστό, αλλά θα το επικαιροποιήσουμε.

Αμέσως μόλις λάβουμε εντολή διακυβέρνησης θα δούμε τους φορείς να το συζητήσουμε και να το υλοποιήσουμε. Ο Τσίπρας ζητά ξανά νέα εντολή, δεν επιτρέπει υλοποίηση κανενός μακροπρόθεσμου προγράμματος και ομαλοποίηση της οικονομίας», ανέφερε ο κ. Μειμαράκης μιλώντας στους κατοίκους.

«Σας λέω ότι θέλω εντολή για τέσσερα χρόνια,» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, πρέπει να τα αναδιαμορφώσουμε αυτά, να πειστούν οι πολίτες και να τα εφαρμόσουμε, αλλιώς δεν γίνονται οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Τώρα έχουμε ένα μνημόνιο που δεν το ξέρουν οι πολίτες και πάμε στους πολίτες να επιλέξουν για τα επόμενα δέκα χρόνια», πρόσθεσε.

«Προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή κράτησε πολύ η διαπραγμάτευση πέτυχε πολλά. Ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις κοστίζει πολύ. Και λέγε-λέγε φτάσαμε να μας φεσώσει 90 δισ.», ανάφερε για τα όσα λέει ο κ. Τσίπρας. Δεν θα σας πω τι θα ψηφίσετε, άντε με τρόπο να σας πω να ψηφίσετε τη ΝΔ, αλλά να σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε και να προβληματιστείτε κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ, που επανέλαβε πόσο σημαντικό είναι να χτιστεί ξανά η σχέση εμπιστοσύνης του πολιτικού συστήματος με τους πολίτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα