«Θέλω πρωτιά στα Play Off και το Κύπελλο»

Υψηλούς στόχους έθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην καθιερωμένη κοπή της πίτας της ΠΑΕ ΑΕΚ, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως περιμένει από την ομάδα του το Κύπελλο και την πρώτη θέση στα Play Off.

Η φανέλα και η ιστορία του συλλόγου σαφώς και επιτρέπουν αυτή τη φιλοδοξία, όπως και η καλή ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Γκουστάβο Πογιέτ, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η Ένωση πρέπει να κάνει μέχρι το τέλος της χρονιάς κάποιες υπερβάσεις για να τα κατορθώσει τους στόχους της, δηλαδή να νικήσει σε μία σειρά από ντέρμπι και στο πρωτάθλημα και στο θεσμό του Κυπέλλου.

Το αν η ΑΕΚ έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο πριν καν ενισχυθεί θα φανεί την Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με τον Ανέστη, τον Γκάλο και τον Ντιντάκα στα άκρα, τους Άρθο και Κολοβέτσιο στόπερ, τον ΣΙμόες «εξάρι», τους Γιόχανσον και Μάνταλο στα χαφ, τον Αραβίδη κορυφή και τους Βάργκας, Μπαρμπόσα στα «φτερά».

Στον πρώτο γύρο και χωρίς τον Πογιέτ, η Ένωση ηττήθηκε 2-1 στην Τούμπα και 4-0 στο Φάληρο, ενώ με τον Ουρουγουανό στον πάγκο πήρε το 0-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. Στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν περισσότερους από 25.000 φιλάθλους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα