Θα συσκεφτεί μόνος του ο Κοντονής!

Ο Σταύρος Κοντονής πρότεινε μία συνάντηση των τεσσάρων ισχυρών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχει η ανταπόκριση που θα περίμενε.

Στον Ολυμπιακό λένε ότι δεν έχουν δεχθεί επίσημη πρόσκληση, στον Παναθηναϊκό ότι και πέρσι συναντήθηκε ο κύριος Αλαφούζος με τον κύριο Μαρινάκη και δεν έγινε τίποτα, στην ΑΕΚ λένε καθίστε να δούμε τι θα γίνει στη συνάντηση της Super League και στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης είναι ξεκάθαρος, αν έρθουν όλοι, θα έρθουμε και εμείς.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, λοιπόν, μπορεί να έχει τις καλύτερες των προθέσεων, αλλά φαίνεται πως έχει παρέλθει η εποχή των «γόνιμων διαλόγων». Από τη στιγμή που εκκρεμούν νομικές υποθέσεις, οι τρεις πλευρές δεν δείχνουν διάθεση να εμπλακούν σε κουβεντούλα και η τέταρτη δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα.

Ο Σταύρος Κοντονής θα πρέπει να σκεφτεί πιο ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες και προφανώς αυτές δεν είναι η ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι ο αρμόδιος υφυπουργός και καλό θα ήταν να βρει άμεσα λύση, είτε έχει μαζί του τους «ισχυρούς» παράγοντες, είτε όχι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα