Θες Καρίγιο; Δώσε 14,5 εκατομμύρια και πάρτον!

Ανυποχώρητη στις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Γουίδο Καρίγιο εμφανίζεται η διοίκηση της Εστουδιάντες, η οποία αξιώνει το ποσό των 14,5 εκατομμυρίων ευρώ… ακατέβατο!

Ο Ολυμπιακός έχει συμπεριλάβει τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή στον μεταγραφικό σχεδιασμό του, ωστόσο η στάση που τηρεί η ομάδα της Λατινικής Αμερικής δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση, εκτός και αν αποφασιστεί η δαπάνη ενός τόσο μεγάλου ποσού για την αγορά του.

Η Ίντερ και η Μονακό, πάντως, δεν κατάφεραν να δελεάσουν τους Αργεντινούς με τα 7 εκατομμύρια που πρόσφεραν για υο 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Η Εστουδιάντες απάντησε αρνητικά και αντιπρότεινε το ποσό των 14,5 εκατομμυρίων, το οποίο είχε ορίσει ευθύς εξ αρχής, για την εξ ολοκλήρου παραχώρησή του.

Τα τελευταία 24ωρα είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι υπάρχει συμφωνία με ομάδα έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% του ποδοσφαιριστή. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από τους παράγοντες της Εστουδιάντες, οι οποίοι έδειξαν διατεθειμένοι να συζητήσουν πάνω σε αυτή τη βάση, χαρακτηρίζοντας την προσφορά πολύ καλή, αν ήταν πραγματική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα