Θετική “απάντηση” Παππά στην ερώτηση του Ν. Νικολόπουλου για άρση απορρήτου δύο δημοσιογράφων

«Η απάντηση του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, ενισχύει την απαίτηση της κοινωνίας να γίνουν γνωστοί οι καθοδηγητές των δύο δημοσιογράφων του «PEROUKA GATE», που διέσυραν την χώρα στις ΗΠΑ, αν προκύψει δασκάλεμα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τους, που έχω ζητήσει να γίνει για να χυθεί άπλετο φως σ’ αυτή την τρισάθλια ιστορία»

Με τον ανωτέρω τρόπο τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, όταν πληροφορήθηκε την παρέμβαση του κ. Παππά στην εκπομπή των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM».

Ο Ν. Παππάς απαντώντας στους δημοσιογράφους μνημόνευσε την σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο Αχαιός πολιτικός στη Βουλή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Επικρατείας και είπε, ειδικότερα, ότι θα διαβουλευτεί με τους νομικούς του συμβούλους και θα πράξει με βάση τη νομιμότητα. Με τον τρόπο που μίλησε ο κ. Παππάς άφησε να εννοηθεί ότι αν η ακραία στάση των δημοσιογράφων είχε παρατηρηθεί στην Ελλάδα, θα είχε ήδη ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Αναρωτήθηκε, πάντως εύγλωττα ο Υπουργός: «Μπορεί να έγινε αυτή η ακραία ενέργειά τους, χωρίς να έχουν έγκριση;»

Με την ευκαιρία της ραδιοφωνικής συνέντευξης του κ. Παππά, ο κ. Νικολόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς όπως λέει ο ίδιος ο δικός του αγώνας “κατά της διαπλοκής και της ασυδοσίας των μιντιοκρατών”, διαπιστώνει ότι βρίσκει ανταπόκριση με βάση και τα λεγόμενα του υπουργού Επικρατείας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα