Κάτια Νικολαΐδου: Γιατί δεν κατάφερε να υιοθετήσει ένα παιδί

Η Κάτια Νικολαΐδου είναι πραγματικά μία ηρωίδα, αφού αντιμετώπισε με δύναμη και κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο. Όντας στα καλύτερά της τότε, που τίποτα δεν μαρτυρούσε το πρόβλημα υγείας που «μεγάλωνε» μέσα της, μία τυχαία επίσκεψη στο γιατρό, θα έφερνε στο φως τον καρκίνο στους λεμφαδένες που έκανε μεταστάσεις.  Και ενώ η ίδια έδινε τον προσωπικό της αγώνα να κρατηθεί στη ζωή, βίωσε παράλληλα και την εγκατάλειψη από τον σύζυγό της. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στον Κεν Αλεξανδράτο και το Celebrity Life Game μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της αλλά και γιατί δεν κατάφερε να υιοθετήσει ένα παιδί.

Πώς ανακάλυψες ότι είχες καρκίνο;

«Εντελώς τυχαία. Είναι λίγο κωμικοτραγικό και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Είχα πάει ένα ταξίδι στις Μαλδίβες και επειδή μου αρέσουν πολύ τα σπορτς προσπάθησα να κάνω σκι στο νερό με αποτέλεσμα να πέσω και να μην μπορώ να σηκωθώ και οι φίλοι μου, όπως καταλαβαίνεις, με κορόιδευαν . Γυρνώντας στην Ελλάδα και χωρίς να έχω κάποιο σύμπτωμα, αποφάσισα να πάω σε γιατρό όπου και διαγνωστικέ ότι είχα καρκίνο στους λεμφαδένες, ο οποίος πέρασε στο μυελό και το κεφάλι. Ήμουν στο τελευταίο στάδιο και ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ήταν ο θεός μαζί μου το ξεπέρασα και όλα πήγαν τέλεια.»

Μπήκες ποτέ στην διαδικασία να κάνεις ή να υιοθετήσεις ένα παιδί;

«Μπήκα στην διαδικασία να κάνω ένα παιδί αλλά είχα μια αποβολή. Μετά έτυχε το θέμα υγείας μου και το άφησα. Προσπάθησα να υιοθετήσω αλλά στην Ελλάδα δεν δέχονται μονογονεϊκές οικογένειες, μου έκλεισαν πάρα πολλές πόρτες .Δεν είμαι από τις γυναίκες που δεν νιώθει ολοκληρωμένη επειδή δεν έχω κάνει ένα παιδί. Έχω την ανιψιά μου, την Σοφία μου, που μου έχει καλύψει όλο αυτό το μητρικό κενό. Την αγαπώ σαν παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνω μαζί της.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα