Καλύτερα να μασούσε ο Λονδρέζος δικηγόρος

Εν βρασμώ ψυχής μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα ο Λονδρέζος δικηγόρος, φανατικός οπαδός της Τσέλσι, αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του από τη Λίβερπουλ πριν από μία εβδομάδα, και σήμερα αποτελεί παρελθόν από το γραφείο που δούλευε!

Ο θερμόαιμος άνδρας καλύτερα να γυρνούσε βωβός σπίτι του, ή να πήγαινε σε κάποια παμπ για μπύρες. Αντ’ αυτού, επέλεξε να μιλήσει στην τηλεόραση και να αποκαλέσει «ένα τσούρμο από καθάρματα» τους παίκτες της Λίβερπουλ και τον κόσμο της! Εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα (1-3 ), πέραν των ύβρεων, είπε στο ρεπόρτερ πως οι «κόκκινοι» οπαδοί γνωρίζοντας πως ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, επίτηδες φώναζαν «Διώξτε τον Μουρίνιο!», σε αντίθεση με εκείνον και τους ομοϊδεάτες του, που διαθέτοντας φοβερό ήθος, φώναζαν πριν από χρόνια «Κρατήστε τον Μπενίτες», τότε που ο συγκεκριμένος προπονητής έχανε τα ντέρμπι από την Τσέλσι (προφανώς, προφανέστατα ειρωνικά).

Τα λεγόμενα του δικηγόρου ήχησαν άσχημα στα αυτιά του επικεφαλής του δικηγορικού γραφείου, ο οποίος απέλυσε το μέχρι πρόσφατα υπάλληλό του και μάλιστα δημοσιοποιώντας την απόφασή του στο Τwitter. Το κλου της υπόθεσης είναι ότι ο επικεφαλής του γραφείου είναι… φτυστός ο  Ράφα Μπενίτες! Αυτά μόνο στο μαγικό χώρο του αγγλικού ποδοσφαίρου γίνονται.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του εκνευρισμένου δικηγόρου:

 

Εδώ το βίντεο της απόλυσης από τον επικεφαλής του γραφείο του:

https://www.youtube.com/watch?v=l0B_OQIskK8

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα