«Καλύτερη Λογιστική Εταιρεία στην Ελλάδα» για το 2016 η Kleopas Alliott Business Consultants

Η Kleopas Alliott Business Consultants αναδείχθηκε η καλύτερη Λογιστική Εταιρεία στην Ελλάδα για το 2016 στα βραβεία ACQ Global Awards 2016, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά τη θέση της, μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην ελληνική αγορά. Η Kleopas Alliott Business Consultants αποτελεί ένα διεθνούς εμβέλειας πάροχο λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, που απέσπασε το σημαντικό αυτό τίτλο λόγω τον υψηλών και αποτελεσματικών υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Τα ACQ Global Awards διοργανώνονται σε ετήσια βάση από το 2006 για να γιορτάσουν τα επιτεύγματα και την αξιέπαινη καινοτόμο δραστηριότητα Επιχειρήσεων και Οργανισμών σε καθορισμένους τομείς εμπειρογνωμοσύνης. Ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία, τα οποία αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τη βαρύτητα που έχει η συγκεκριμένη διάκριση για την Kleopas Alliott Business Consultants, είναι η ανεξάρτητη διαδικασία απονομής που ακολουθείται και ο τρόπος επιλογής των νικητών. Πιο συγκεκριμένα, οι νικητές των βραβείων επιλέγονται από την ηγετική ομάδα της ACQ. Κάθε χρόνο η ACQ αναζητά ανεξάρτητη βοήθεια σχετικά με την αναγνώριση των ηγετών της βιομηχανίας, επιφανείς ιδιώτες, υποδειγματικές ομάδες και διακεκριμένες επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν κριτήριο αναφοράς ως προς την υλοποίηση και τις βέλτιστες πρακτικές σε μία ποικιλία πεδίων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott Business Consultants και Παγκόσμιος Πρόεδρος της Alliott Group Γιάννης Κλεώπας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η τιμή που λαμβάνουμε κατακτώντας μία τόσο σημαντική διάκριση στα βραβεία ACQ Global Awards 2016 είναι απόδειξη των ακατάπαυστων προσπαθειών μας να παρέχουμε ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες. Επιδιώκουμε συνεχώς να προσφέρουμε στους πελάτες μας σε σταθερή βάση, παγκόσμιας κλάσης λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρήσεων και ιδιωτών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Η ανάδειξή μας ως η «η καλύτερη Λογιστική Εταιρεία στην Ελλάδα» μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί για μας το εφαλτήριο να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα