Καρεμπέ: Μόνο αν πέσει επιδημία στην Μπαρτσελόνα…

Το ντέρμπι των… ντέρμπι διεξάγεται στην Ισπανία το Σάββατο. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν και με νίκη μάλλον πετά οριστικά εκτός τίτλου τη «βασίλισσα», καθώς θα εκτοξεύσει τη μεταξύ τους διαφορά στους 13 βαθμούς, μόλις εφτά παιχνίδια πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Τα πράγματα είναι δύσκολα για τους Μαδριλένους, όμως ο σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κριστιάν Καρεμπέ, γνωρίζει τον τρόπο να πετύχει η Ρεάλ την ολική επαναφορά και να πιάσει την Μπάρτσα στη βαθμολογία. Ο άλλοτε διεθνής Γάλλος έκανε δηλώσεις στα διεθνή ΜΜΕ ενόψει του μεγάλου αυτού αγώνα και «αποκάλυψε το μυστικό» για την επιτυχία στον φίλο του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος βρίσκεται υπό καθεστώς πίεσης.

Ο «ερυθρόλευκος», πλέον, παράγοντας ήταν αρκετά εκφραστικός, λέγοντας: «Όντως υπάρχει τρόπος να φτάσει η Ρεάλ την Μπαρτσελόνα στη La Liga. Αν πέσει επιδημία στην Μπάρτσα…  Όμως με τα πραγματικά δεδομένα που έχουμε, είναι αδύνατο. Είναι πολύ μακριά. Η Μπαρτσελόνα παίζει πολύ καλά και έχει τρεις παίκτες στην επίθεση, που παίζουν σαν αδέρφια. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει την Μπαρτσελόνα».

Ο Καρεμπέ αγωνίστηκε για τρεις σεζόν με τη φανέλα των Μαδριλένων και γνωρίζει καλά το κλίμα που επικρατεί πριν από τέτοια παιχνίδια. Για πολλά χρόνια ήταν συμπαίκτες με τον Ζιντάν στην Εθνική Γαλλίας και διατηρούν άριστες σχέσεις. Εντούτοις, οι αλήθειες πρέπει να λέγονται…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα