Κινδυνεύει να μείνει εκτός Μουντιάλ ο Φαν Πέρσι!

Πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, γεγονός που καθιστά αμφίβολη ακόμη και τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, στη Βραζιλία, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία!

Ο Ολλανδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχώρησε με φορείο από την αναμέτρηση του Champions League με τον Ολυμπιακό, μετά από μαρκάρισμα του Κώστα Μανωλά. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, θα απουσιάσει για διάστημα σχεδόν δύο μηνών. Αν το πιάσουμε χρονικά, ο Φαν Πέρσι προλαβαίνει την κορυφαία διοργάνωση στη Βραζιλία.

Ωστόσο, οι γιατροί που τον παρακολουθούν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον προειδοποίησαν πως αν δεν προσέξει στη διάρκεια της αποθεραπείας του, είναι πιθανό να καθυστερήσει η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς ο κίνδυνος υποτροπής είναι πολύ μεγάλος. Εκτός των άλλων, με δύο μήνες αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Φαν Πέρσι θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Από αυτή την άποψη, τα χρονικά περιθώρια που έχει στη διάθεσή του είναι εξαιρετικά περιορισμένα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα