Κοιτάει ελληνικά η υπό ανανέωση Μίλαν

 

Πριν από πέντε χρόνια η Μίλαν είχε θαμπωθεί από την ωριμότητα του 21χρονου Έλληνα αμυντικού της Τζένοα, Σωκράτη Παπασταθόπουλου και τον έκανε δικό της με συνοπτικές διαδικασίες. Στη συνέχεια, όμως, δεν επέλεξε να επενδύσει πάνω του, αλλά προτίμησε τα έσοδα από την αύξηση της υπεραξίας του.

Σήμερα, όμως, οι λανθασμένες τακτικές της διοίκησης της Μίλαν και η έγερση της μεγάλης Γιουβέντους, έχουν οδηγήσει την ομάδα στη μετριότητα και την υποχρέωσης της ανανέωσης επιτακτική. Έτσι, οι «ροσονέρι» φαίνεται πως θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των πολλών ιταλικών ομάδων που αγοράζουν Έλληνες παίκτες και μάλιστα σε αφθονία. Δεν είναι κακό…

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Μίλαν να εξετάζει τον Καρέλη για την επίθεση (τον ήξεραν, τον τσέκαραν, τους άρεσε και πάλι), αλλά και τον Γούτα για την άμυνα, καθώς εντυπωσιάστηκαν από τα προσόντα του στο πρόσφατο ματς ΠΑΟ-SKODA. Το αν η διοίκηση της μεγάλης ομάδας του Μιλάνο έχει αποφασίσει να ρισκάρει με ελληνικό αίμα θα φανεί σύντομα, πάντως ο κόσμος είναι απαιτητικός και ζητά άμεση επιστροφή του συλλόγου στο δρόμο των επιτυχιών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα