Κοντά στο «ναι» ο Ζόρντι Μπούις!

Πακέτο… από την Ολλανδία ενδέχεται να είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ο Ολλανδός Ζόρντι Μπούις αποκάλυψε πως έχει προσφορά από τον αθηναϊκό σύλλογο και βρίσκεται κοντά σε θετική απάντηση!

Ο 25άχρονος μεσοαμυντικός, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπρέντα, μίλησε σε ολλανδικά ΜΜΕ και αποκάλυψε πως εξετάζει πολύ σοβαρά την πρόταση του Παναθηναϊκού, με τον οποίο είχε απευθείας επαφές την περασμένη εβδομάδα! Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση, του αρέσει η προοπτική του Champions League και έκανε λόγο για μία μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο…

«Προσωπικά δεν μίλησα με τον Παναθηναϊκό, αλλά το έκανε ο μάνατζέρ μου. Το συμβόλαιό μου με την Μπρέντα τελειώνει τον Ιούνιο και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η απόφαση δεν είναι εύκολη. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με πολλούς οπαδούς. Σίγουρα πρόκειται για μία πρόκληση για μένα, ενώ έχει πιθανότητες να αγωνιστεί και στο Champions League. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα το κάνω όμως, τις επόμενες μέρες. Επαναλαμβάνω, είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα