“Κουβέντα για την Αττικής και τα βοσκοτόπια”

 

Μπορεί ο Σταύρος Θεοδωράκης να προκάλεσε εντύπωση στη Βουλή με την αποκάλυψη από του βήματος για τους τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς που έχει στην Ελβετία ο Γιάννος Παπαντωνίου, όμως δεν έμεινε εκεί. Προχώρησε σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook όπου σχολίασε το θέμα της προανακριτικής, που υπερψηφίστηκε στη Βουλή, για τον Γιάννο Παπαπαντωνίου. Ο επικεφαλής του Ποταμιού μεταξύ άλλων αναφέρει πως η Ελλάδα έχει «τους περισσότερους στρατηγούς στον κόσμο» και αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά «είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος; Είναι μόνο ο Παπαντωνίου; Όλοι αυτοί που δεκαετίες δίνουν μίζες τώρα πήραν σύνταξη; Όσα έχουν συμβεί στην τράπεζα Αττικής, στα …βοσκοτόπια και στην προσφυγική κρίση δείχνουν ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν ικανότητα και βούληση να συγκρουστούν με τη διαφθορά».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θεοδωράκη στο στο Facebook:

“Πριν 2 αιώνες ο Μιαούλης ζήτησε δύο πλοία, η Ελλάδα πλήρωσε (με δάνειο βέβαια) δύο πλοία και πήρε ένα. Το άλλο έγινε μίζες.

Η εισαγγελία λέει ότι η ζημιά στα εξοπλιστικά προγράμματα Παπαντωνίου ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Οι ελληνικές αρχές έμαθαν το Μάρτιο ότι στις ελβετικές τράπεζες υπάρχουν άλλοι τρεις λογαριασμοί Παπαντωνίου. Οι λεπτομέρειες (κινήσεις και ποσά) αναμένονται.

Συχνά αγοράζουμε όπλα μόνο για τις μίζες. Άχρηστα πυροβόλα από τη Σλοβακία. Ραντάρ πυροβολικού που δεν ήθελε ο στρατός. Χόβερκραφτ από Ρωσία και Ουκρανία που δεν μπορούν να βγουν στα κύματα του Αιγαίου, κλπ κλπ.

Για τη συντήρηση των όπλων η Ελλάδα δαπανά μόνο το 13% του προϋπολογισμού Άμυνας (στην Ε.Ε. 24%). Αγοράζουμε, δεν συντηρούμε για να μπορούμε γρήγορα να ξαναγοράζουμε. Έχουμε τους περισσότερους στρατηγούς στον κόσμο! Εμείς 11, η Αμερική 6! Και οι αξιωματικοί αποστρατεύονται 52-53 ετών! Πελατειακό κράτος και εδώ! Ο Α/ΓΕΕΘΑ και οι αρχηγοί Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας παίρνουν το μισό μισθό ενός βουλευτή. Ντροπή.

Είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος; Είναι μόνο ο Παπαντωνίου; Όλοι αυτοί που δεκαετίες δίνουν μίζες τώρα πήραν σύνταξη;

Όσα έχουν συμβεί στην τράπεζα Αττικής, στα …βοσκοτόπια και στην προσφυγική κρίση δείχνουν ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν ικανότητα και βούληση να συγκρουστούν με τη διαφθορά.

Η Ε.Ε. μας δίνει 400 ευρώ ανά προσφυγική οικογένεια για την σίτισή της. Και εδώ επιμένουμε στα συσσίτια. Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε εταιρείες που παζαρεύουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Εν ολίγοις.
Εκσυγχρονιστές είμαστε, βλάκες δεν είμαστε. Πατριώτες είμαστε, πατριδοκάπηλοι δεν είμαστε”.

Ανακοίνωση

Στο μεταξύ λίγο μετά την προσχώρηση του Μπαργιώτα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία με αιχμηρό τρόπο επιτίθεται, τόσο στην Φώφη Γεννηματά, όσο και στον Μπαργιώτα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σήμερα καταλάβαμε γιατί η κυρία Γεννηματά ήταν απούσα από τη Βουλή στη συζήτηση για την παραπομπή Παπαντωνίου. Είχε δουλειές λόγω μεταγραφικής περιόδου. Στις Δημοκρατίες, την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων την καθορίζουν οι πολίτες στις εκλογές. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχει άλλη άποψη. Εξαγοράζει βουλευτές υποσχόμενη έδρες και θέσεις όταν «επιστρέψουμε στα πράγματα».

Όσο για αυτούς που προδίδουν τους ψηφοφόρους τους, να ξέρουν ότι η απάντηση θα είναι σκληρή. Ειδικά από αυτούς που έτρεχαν σαν τον Βέγγο για να τους βγάλουν βουλευτές. Ειδικά απ αυτούς που πίστεψαν ότι εκπροσωπούν το νέο ακούγοντάς τους να κατακεραυνώνουν «το παλιό, το ΠΑΣΟΚ τη Γεννήματα». Ειδικά απ’ αυτούς που τους έλεγαν τον Σεπτέμβρη «όλοι για έναν και ένας για όλους» χωρίς να τους λένε ότι το ένας για όλους θα ίσχυε μέχρι να πάρουν μια καλή πρόταση μεταγραφής.

Υ.Γ. Η τελευταία πρόταση είναι αποσπάσματα σημερινών αναρτήσεων Λαρισαίων. Ένας μακρύς κατάλογος απογοητευμένων πολιτών”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα