«Λάθος το μοντέλο γυναίκας που τις θέλει όλες αδύνατες»

Η Ζέτα Δούκα παρά το μεγάλο ποσό που της πρόσφεραν για να διαφημίσει ένα προϊόν κατά του αδυνατίσματος, εκείνη αρνήθηκε. Γιατί;

Η ηθοποιός είναι κατά των αδύνατων προτύπων γυναικών που προβάλλονται και σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε την άποψη που έχει για το θέμα αυτό.

«Δεν θα διαφήμιζα ποτέ προϊόντα αδυνατίσματος, χάπια αδυνατίσματος και ό,τι σε κάνει να χάνεις κιλά με έναν μη φυσιολογικό τρόπο. Μου έχει προταθεί να το κάνω με ένα αρκετά μεγάλο ποσό και το αρνήθηκα. Όλα αυτά είναι τρομερά ανθυγιεινά και επειδή είμαι υπέρ της σωστής διατροφής, δεν θα το έκανα ποτέ», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στις αδύνατες γυναίκες που αποτελούν πλέον πρότυπα ομορφιάς και αναλογιών, η Ζέτα Δούκα είπε στο περιοδικό «You»: «Υπάρχει η επικρατούσα άποψη που θέλει όλο αυτό το lifestyle να οδηγεί τις νεαρές κοπέλες σε διατροφικές ακρότητες. Αυτό το μοντέλο γυναίκας που τις θέλει όλες αδύνατες είναι λάθος και έχει κάνει κακό σε πολύ κόσμο. Διαφωνώ κάθετα. Πρέπει να είσαι συμφιλιωμένος με το σώμα σου και γενικότερα με τη ζωή σου, να ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και άσκησης χωρίς εμμονές. Να αποφεύγεις το πολύ αλκοόλ, το κάπνισμα και να πίνεις πολύ νερό. Σε όλα χρειάζεται μέτρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα