Λέτο: Η ελπίδα της ανάκαμψης

Περιορισμένο το ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟ για το πρωτάθλημα. Μόνο ο αγαπημένος τους «Σέμπα» μπορεί να τους υποχρεώσει να μην γυρίσουν το κεφάλι στην ομάδα

Σύμφωνοι! Μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να έχει ως στόχο τη δεύτερη θέση. Να είναι αυτός ο ορίζοντας της επιτυχίας του. Παρά το ότι η θέση αυτή δίνει το δικαίωμα της εισόδου στους ομίλους του Champions League, οι φίλοι του ΠΑΟ θεωρούν τη χρονιά τελειωμένη. Δεν ασχολούνται με το στόχο αυτό.
Άλλωστε, βλέποντας τις εμφανίσεις της πράσινης ομάδας στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια, πως ακριβώς να εναποθέσουν τις ελπίδες τους στα προκριματικά του καλοκαιριού; Σάμπως θα προκριθεί ο ΠΑΟ αν κληρωθεί με την Μπριζ ή με τη Βασιλεία ή με τη Γιουνάιτεντ;
Στην πραγματικότητα, αν ένα πράγμα «καίει» αυτή τη στιγμή τους «πράσινους» φιλάθλους δεν έχει να κάνει με την τελική κατάταξη στη βαθμολογία, αλλά με το αν οι νέες μετεγγραφές κάνουν για την ομάδα. Και επειδή Μέστο και Μπουμάλ έχουν ήδη δείξει ότι μπορούν και τα υπόλοιπα παιδιά θα χρειαστούν ακόμη αρκετή δουλειά, ο ένας και μοναδικός που στην ουσία απασχολεί τον κόσμο του ΠΑΟ λέγεται Σεμπαστιάν Λέτο.
Ανυπομονησία για τον ΠΑΟ του αύριο υπάρχει μόνο αν σε αυτόν υπάρχει ο λατρεμένος Λέτο. Μόνο όταν θα βρεθεί στην ενδεκάδα θα δούμε ξανά τον πράσινο κόσμο να ενδιαφέρεται. Κι αν από φέτος καταφέρει να δείξει δείγματα της αξίας του, τότε ναι! Μπορεί το ενδιαφέρον να επανέλθει, ακόμη και στα φετινά Play Off. Είναι τέτοια η λατρεία για τον Αργεντινό που ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα κάνει την… καρδιά του πέτρα και θα πάει στο γήπεδο!
Ο Λέτο είναι το «πρόσφατο χθες» του ΠΑΟ, κατέληξε να είναι και το σήμερα, αλλά οι πράσινοι φίλαθλοι ευελπιστούν να είναι και το αύριο. Στηρίζουν πάνω του πολλά. Θα χαμογελάσουν ξανά φέτος αν τους θυμίσει τον παλιό εκπληκτικό του εαυτό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα