Λαζαρίδης: «Η Δευτέρα θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για τον κ. Τσίπρα»a

«Εδώ και 20 ημέρες είχαμε τον κ. Τσίπρα να σιωπά και να κρύβεται για τις αποκαλύψεις που αφορούσαν τον συναρχηγό του κ. Καμμένο», δηλώνει στη Free Sunday ο Μακάριος Λαζαρίδης και προσθέτει: «Όμως, ο καταιγισμός των αποκαλύψεων και ο πανικός του κ. Καμμένου, αναγκάζουν τον κ. Τσίπρα -κάτω από τον κίνδυνο κατάρρευσης της κυβέρνησής του- να βγει στο ξέφωτο».

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, προσθέτει: «Είναι προφανές ότι ο κ. Καμμένος απαίτησε από τον κ. Τσίπρα να έρθει στη Βουλή και να τον καλύψει πλήρως. Αναμένουμε με ενδιαφέρον -όπως και όλοι οι Έλληνες- την απολογία του κ. Καμμένου, αλλά και τις δικολαβικές κορώνες του κ. Τσίπρα ο οποίος θα έχει τον άχαρο ρόλο του συνηγόρου υπεράσπισης του συναρχηγού του. Σε ό,τι αφορά τη Νέα Δημοκρατία θα σας πως το εξής: Το γεγονός ότι έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα, δικαιολογεί απολύτως την υπεύθυνη στάση μας να αναδείξουμε το ζήτημα της αγοραπωλησίας με μεσάζοντα τον κ. Παπαδόπουλο που επιχείρησε να ολοκληρώσει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Η Δευτέρα θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για τον κ. Τσίπρα, καθώς θα προσέλθει στη Βουλή απολογούμενος. Εξάλλου όπως το είχε πει και ο κ. Καμμένος “μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι”. Τους λέμε λοιπόν ότι το τέλος δεν αργεί, θα έρθει πολύ σύντομα – εντός του 2018 – και μαζί και οι δύο θα υποστούν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα