“Λύση πακέτο για το Σκοπιανό και όχι σαλαμοποίηση του προβλήματος”

Για τα εθνικά θέματα και τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Ανησυχώ πολύ με τα τεκταινόμενα στην Τουρκία.Δημιουργείται ένα εκρηκτικό μείγμα», ανέφερε η βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη.Σύμφωνα με την ίδια, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται σε εσωτερική κ εξωτερική πίεση. Δεν είναι ο Ερντογάν που ξέραμε.Βάζει αξιώσεις σε Αιγαίο και Κύπρο και οφείλουμε άμεσα να χαράξουμε μία νέα στρατηγική στις σχέσεις μας, πρόσθεσε.

Η ίδια, αναφέρθηκε και στο Σκοπιανό, τονίζοντας “δεν πρέπει να λυθεί με τη μορφή της σαλαμοποιήσης αλλά με λύση πακέτο”.
Η κυβέρνηση λειτουργεί με μυστική διπλωματία χωρίς ο ελληνικός λαός να γνωρίζει τι διαπραγματεύεται, κατήγγειλε.Η κυβέρνηση, αντί να βάζει το συμφέρον του Έθνους πρώτα, επιλέγει να διχάζει τον ελληνικό λαό.Πειραματίζεται και δεν πιστεύει στην ανάγκη ενός εθνικού μετώπου για την αντιμετώπιση των εθνικών μας θεμάτων, πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε πως «μόνο όταν πήρε το θέμα της κυρίας Αντωνοπούλου δημοσιότητα, ευαισθητοποιήθηκε η «αριστερή συνείδηση» του κ. Τσίπρα.«Το χειρότερο είναι ότι όλοι στην κυβέρνηση γνώριζαν το θέμα, αλλά αντέδρασαν μόνο όταν αυτό πήρε δημοσιότητα», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα