Μέλος του ΣΕΒ η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Την ένταξή του στον ΣΕΒ ανακοίνωσε πριν από μερικά 24ωρα ο Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD). Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η εταιρεία γίνεται μέλος μιας ομάδας σύγχρονων, ανταγωνιστικών επιχειρήσεων που έχουν ως όραμα τη δημιουργία μιας οικονομικά ισχυρής και κοινωνικά δίκαιης Ελλάδας, ένα όραμα που σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ και που η TÜV HELLAS (TÜV NORD) ενστερνίζεται απόλυτα.

Όπως αναφέρουν οι επιτελείς του, ο φορέας με την ένταξή του στον ΣΕΒ επιλέγει να συμπορευτεί με τους κορυφαίους εκπροσώπους της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής ενισχύοντας την παρουσία του στην επιχειρηματική κοινότητα της χώρας. Ειδικότερα ο κ. Σάββας Πελτέκης, διευθύνων σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε τα εξής:

«Η ένταξη της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στον ΣΕΒ αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή. Έχουμε την πεποίθηση ότι η συνεργασία μας θα μας αποφέρει πολλαπλά οφέλη καθώς θα ενισχύσει την παρουσία της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και θα μας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξουμε νέες σχέσεις και να αξιοποιήσουμε νέες επιχειρηματικές προοπτικές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα