Μήνυση του προέδρου της ΕΠΣ Άρτας κατά του Γκιρτζίκη

Μήνυση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης, αντιδρώντας στην απόφαση του πρώτου να μην δεχθεί στην Γ.Σ. της Ομοσπονδίας τους εκπροσώπους της συγκεκριμένης Ένωσης.

Ο Τρομπούκης αποχώρησε από τη Γ.Σ. και κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα όπου κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου της ΕΠΟ για παραβίαση δικαστικής απόφασης και παράβαση καθήκοντος ζητώντας να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και να συλληφθεί ο Γκιρτζίκης.

Ο Γκιρτζίκης απαγόρευσε στους δύο εκπροσώπους της ένωσης του Θανάση Τρομπούκη να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία, παρ’ ότι –όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας- έχει στα χέρια του δικαστική απόφαση που επιβάλλει στη διοίκηση της ΕΠΟ να επιτρέψει στους δύο συγκεκριμένους συνέδρους-συνεργάτες του να ψηφίσουν σχετικά με τον απολογισμό της νυν διοίκησης της ομοσπονδίας.

Ο Τρομπούκης ισχυρίζεται ότι ο Γκιρτζίκης απαγόρευσε αυθαίρετα και παράνομα στους δύο εκπροσώπους της ΕΠΣ Άρτας να λάβουν μέρος στη διαδικασία και γι’ αυτό κατέθεσε πριν από λίγο μήνυση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, αξιώνοντας την άμεση σύλληψή του και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα