Μαγική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε μία εκδήλωση που όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς, το βράδυ της Τετάρτης το Καλλιμάρμαρο έζησε μεγάλες στιγμές. Μία συναυλία υπό την εποπτεία του Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος μαζί με αγαπημένους τραγουδιστές, έκαναν τους Έλληνες να αγαπήσουν ξανά το ελληνικό τραγούδι.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση που ως σκοπό έχει τη συνεισφορά του κοινού σε τρόφιμα για τους συνάνθρωπούς μας που έχουν ανάγκη.

Η μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού με τον Διονύση Σαββόπουλο, συγκέντρωσε περίπου 60.000 ανθρώπους, ταξιδεύοντάς μας με μαγευτικές μελωδίες που έχουν αφήσει εποχή, και με τη θέρμη και την ευαισθησία δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που κατέκλυσαν το Παναθηναϊκό Στάδιο, επισφραγίστηκε το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού.

 Με «οικοδεσπότη» το δικό μας «Νιόνιο», το μεγάλο μουσουργό Διονύση Σαββόπουλο, και με τη σύμπραξη σπουδαίων καλλιτεχνών που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην ελληνική μουσική όπως η Μαρία Φαραντούρη, οι χιλιάδες θεατές αφέθηκαν στη μαγεία μιας ιστορικής στιγμής και τραγούδησαν μαζί με τους συντελεστές σημαντικές επιτυχίες του ελληνικού τραγουδιού.

Μεταξύ αυτών που τραγούδησαν οι Μαρία Φαραντούρη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Βιολέτα Ικαρη, Βασιλική Καρακώστα, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Κατερίνα Πολέμη, Μελίνα Τανάγρη, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης και Γιάννης Χαρούλης.

 

Μόνο στο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου, από όσους αγόρασαν την τελευταία στιγμή εισιτήριο συγκεντρώθηκαν 20 τόνοι τροφίμων και μαζί με όσα θα αγοραστούν από την ηλεκτρονική αγορά-προσφορά των συμπολιτών μας θα διατεθούν: στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αθηναίων και στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα