Μαζί στη ζωή, μαζί και στα… γκολ

Υπάρχει μυστικό για την επιτυχία της Μπαρτσελόνα; Σίγουρα υπάρχει. Το ένα είναι η σκληρή δουλειά και το άλλο η χημεία, σε συνδυασμό με το ταλέντο. Όμως για τη «χημεία», ποιο είναι το ιδιαίτερο εκείνο στοιχείο που «εκτοξεύει» τις επιδόσεις;

Ο Νεϊμάρ το «αποκάλυψε». Τουλάχιστον ένα συστατικό της «συνταγής». Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο ένας από τους… τρεις σωματοφύλακες του καταλανικού συλλόγου, δεν κρατήθηκε άλλο και μίλησε για τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στον ίδιο, τον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα.

Οι τρεις τους κάνουν θαύματα στον αγωνιστικό χώρο, φορτώνοντας με δεκάδες γκολ τις αντίπαλες εστίες. Το μυστικό δεν εντοπίζεται μόνο στο μεγάλο ταλέντο και αξία των τριών παικτών. Υπάρχει και κάτι άλλο. Αυτό είναι η φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους. Οι τρεις ποδοσφαιριστές κάνουν… πάρτι σε κάθε αγώνα, διότι διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και αυτό βγαίνει σε επίπεδο συνεργασίας στον αγωνιστικό χώρο.

Πριν λίγους μήνες, κάποιοι πίστευαν ότι η παρουσία των τριών στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα θα προκαλούσε… έκρηξη. Πλέον, με σύνολο 122 γκολ, η τριάδα αποτελεί ένα πανίσχυρο όπλο στα χέρια του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος έχει να υπερηφανεύεται ότι βρήκε τον τρόπο να «παντρέψει» τα στοιχεία των τριών αυτών σούπερ σταρ και παράλληλα, να τους φέρει κοντά και να αποκομίσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν γράφουμε για το «μέγιστο» ή το «καλύτερο δυνατό» αποτέλεσμα, καθώς οι τρεις τους είναι ικανοί να μας εκθέσουν, πετυχαίνοντας ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Φίλοι στο γήπεδο, φίλοι και εκτός, όπως τόνισε και ο Νεϊμάρ στις δηλώσεις του. Να ποιο είναι το μυστικό της υπέρβασης…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα