Μανούσος: «Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα»

Προσγειωμένοι και με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, παραμένουν στην ομάδα της Καλλονής, παρά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Γιώργος Μανούσος, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM, υποστηρίζοντας:

«Δεν υπήρχε η πρώτη κάρτα. Όσο για την δεύτερη, το φάουλ έγινε άθελα μου. Κάθε παιχνίδι η ομάδα το κοιτάει διαφορετικά. Παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός μας πίεσε πολύ, αλλά αντεπεξήλθαμε. Οι οπαδοί μάς βοηθούν πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε που γέμισαν και χθες το γήπεδο μας.

Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία, αλλά εάν έρθει κάτι καλύτερο θα παλέψουμε γι’ αυτό. Η ομάδα έχει δουλέψει αρκετά συστήματα αλλά κάθε φορά πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Ο προπονητής μας είναι ο πιο κατάλληλος για να αποφασίζει γι’ αυτά τα θέματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα του. Ήταν πολύ καλό που τον πετύχαμε σε αυτή τη φάση. Δεν έχω ακόμη άποψη για τη φάση του Κλωναρίδη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα