“Με βίασαν πάνω από …43.000 φορές”

Σε μια καταγγελία-σοκ προχώρησε μια νεαρή κοπέλα από το Μεξικό αφού όπως τόνισε η 23χρονη, όπως αναφέρει η DailyMail, έπεσε στα δίχτυα του Human trafficking σε ηλικία 12 ετών, ενώ περίμενε φίλους της σε έναν υπόγειο σταθμό της πόλης του Μεξικού.

Εκεί την προσέγγισε ένας μεγαλύτερος άνδρας της, ο οποίος επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο, και κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη της. Το 12χρονο τότε κορίτσι του αποκάλυψε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από την ηλικία των 5 από συγγενή της και ο ίδιος της «ομολόγησε» ότι είχε και αυτός κακοποιηθεί όταν ήταν παιδί.

Λίγο καιρό αργότερα ο 22χρονος την πείθει να πάνε ταξίδι και η ίδια τον ακολουθεί. «Για τρεις μήνες ήταν όλα καλά, μου φερόταν πολύ όμορφα και μου αγόραζε δώρα» είπε σε συνέντευξη της στο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNN.

Όταν περνούν οι τρεις μήνες ανακαλύπτει την αληθινή ταυτότητα του άνδρα: είναι μαστροπός και η ίδια είναι το επόμενο θύμα του. Η κόλαση έχει αρχίσει: ξεκινάει να εργάζεται ως πόρνη στην Γκουανταλαχάρα, αλλά στην συνέχεια στέλνεται σε διάφορες πόλεις, οίκους ανοχής, μοτέλ και δρόμους που αποτελούσαν γνωστά «στέκια» για τους μαστροπούς.

Μετά τις πρώτες μέρες, εξαναγκάζεται να βλέπει το λιγότερο 30 πελάτες την ημέρα…

Στη διάρκεια της αιχμαλωσίας της οι μαστροποί ξυλοκοπούν τις ανήλικες σκλάβες του σεξ προειδοποιώντας τες ότι τα βίντεο από τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις θα φτάσουν σε φίλους και συγγενείς εάν δεν υπακούσουν…

Στα 15 της η Κάρλα έμεινε έγκυος, αλλά το παιδί τα κυκλώματα πορνείας που την εκμεταλλεύονται, το κρατούν για ένα χρόνο μακριά της.

Το μαρτύριο της κράτησε μέχρι το 2008, που τελικά κατάφερε να αφεθεί ελεύθερη μετά από επιχείρηση της μεξικανικής αστυνομίας.

Όπως αναφέρει το CNN μεγάλα κομμάτια της ιστορίας της κοπέλας έχουν εξακριβωθεί από αξιωματούχους σε καταφύγιο όπου προσέτρεξε μετά την απελευθέρωση της.

Σήμερα αγωνίζεται κατά του humantrafficking και συμμετέχει σε συνέδρια και εκδηλώσεις σε μια προσπάθεια της να αποτρέψει άλλες συνομήλικες τους από το να πέσουν στην παγίδα αυτή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα