Μη σταματάς να τους γλεντάς, Κλαούντιο Ρανιέρι!

Οι περισσότεροι θεωρούσαν το καλό ξεκίνημα τυχαίο. Στη συνέχεια πίστεψαν πως εκμεταλλεύεται το καλό της πρόγραμμα και τη ρέντα του Βάρντι, ενώ μετά και τις γιορτές των Χριστουγέννων – που βρήκαν τη Λέστερ πρώτη στη βαθμολογία – άπαντες πίστευαν πως το πολύ-πολύ να διεκδικήσει μία θέση στην τετράδα.

Στη συνέχεια κι αφού έβγαλε μία σειρά από ντέρμπι, ξεκίνησε ο προβληματισμός όλου του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Μπορεί μία μικρή ομάδα με άσημους παίκτες να πάρει το πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Ευρώπης, των συλλόγων με τα δυσθεώρητα μπάτζετ; Φαίνεται πως με προπονητή τον Κλαούντιο Ρανιέρι μπορεί!

Ο άνθρωπος που εκδιώχθηκε από την ΕΠΟ συνεχίζεται τα θαύματα. Νίκησε 1-3 τη Μάντσεστερ Σίτι και προχωρά ακάθεκτος για την κούπα που θα προκαλέσει επανάσταση. Κι εδώ που τα λέμε, τα είχε πει ο Καραγκούνης σε ανύποπτη φάση, όταν έδωσε συνέντευξη για την σταδιοδρομία του στην Εθνική ομάδα: «Είναι καλός προπονητής ο Ρανιέρι. Δεν φταίει αυτός που χάναμε από τα Φερόε. Υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας με την ΕΠΟ!».

Τελικά, ο Ιταλός έχει καταφέρει το απίθανο. Όλος ο κόσμος είναι μαζί του και περιμένει με αγωνία κάθε παιχνίδι της Λέστερ για να δει που θα το φτάσει. Την επόμενη αγωνιστική παίζει με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Αν περάσει κι από εκεί, ποιος τον πιάνει. Αλλά κι αν δεν νικήσει, παραμένει το φαβορί!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα