Μια κατοστάρα δίνουν οι Άραβες!

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Γκάρεθ Μπέιλ, για τους οποίους η Ρεάλ Μαδρίτης δαπάνησε γύρω στα 100.000.000 ευρώ για τον καθένα, αλλά και τον Πογκμπά που φημολογείται πως αν πάρει μετεγγραφή, η τιμή του θα αγγίξει αυτά τα νούμερα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής φαίνεται να μπαίνει στη λίστα της «κατοστάρας».

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου, τον πιο «καυτό» επιθετικό του 2015, που έγραψε ιστορία με τα πέντε γκολ μέσα σε 9 λεπτά κόντρα στη Βόλφμπουργκ και γενικώς σκοράρει ακατάπαυστα από τότε που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2006 στην Προυσκόβ. Οι πληροφορίες θέλουν τους Άραβες της Παρί Σεν Ζερμέν να ετοιμάζονται για πρόταση 100.000 ευρώ προκειμένου να τον αγοράσουν από την Μπάγερν Μονάχου.

Το ποσό είναι τεράστιο, αλλά στην Παρί κυριαρχεί ο νεοπλουτισμός και η λαχτάρα για την υπέρβαση που θα οδηγήσει την ομάδα του Παρισιού στην κορυφή της Ευρώπης, αν όχι του χρόνου, πολύ σύντομα. Σημειώνουμε πως η φημολογία αυτή άρχισε να αναπτύσσεται λίγες μέρες μετά την είδηση της απαγόρευσης μετεγγραφών που επιβλήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, που θεωρητικά στόχευε στον Λεβαντόφσκι και μελετούσε την προσφορά που θα έκανε!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα