«Μικρό κόμμα η Ν.Δ.»

Άστραψε και βρόντηξε το πρωί του Σαββάτου η Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» στην τηλεόραση του Alpha,  προέβη σε μια δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει καθώς χαρακτήρισε μικρό κόμμα τη Νέα Δημοκρατία.  Η πρώην υπουργός επιτέθηκε, χωρίς να τον κατονομάσει, στον Αντώνη Σαμαρά, καθώς τον κατηγορεί για αφανισμό της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

«Η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι ένα μικρό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη που γνώρισα εγώ» τόνισε αρχικά η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. ενώ αναφερόμενη στις ευρωεκλογές η κ. Μπακογιάννη είπε πως «το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει τα νέα δεδομένα στο πολιτικό πεδίο», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν η ίδια έχει, αυτή τη στιγμή, προσωπική αρχηγική φιλοδοξία.

Σύμφωνα με την ίδια, στις περιφερειακές εκλογές δεν κρίνονται τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την «γραμμή» της Ν.Δ., η οποία αναμένει τα πιθανολογούμενα τα κέρδη της στις περιφέρειες για να ισοφαρίσει πιθανό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωκάλπη. «Τα κόμματα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών γιατί μόνο σ” αυτές είναι πολιτική η ψήφος» κατέληξε.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα