Μισό ακόμη βήμα προς το όνειρο

Σε τυπική επαναληπτική συνεδρίαση θα προχωρήσει το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο πρότζεκτ «Αγία Σοφία» και να γίνει ένα ακόμη βήμα προς την ολοκλήρωση του ονείρου εκατομμυρίων φίλων της ΑΕΚ σε όλο τον κόσμο!

Το Συμβούλιο ενέκρινε προφορικώς το φάκελο, αλλά ζήτησε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το χρωματισμό και το υλικό της εξωτερικής επιφάνειας του κτίσματος, όπως εξήγησε ο αρχιτέκτονας του γηπέδου, Θανάσης Κυρατσούς:

«Έγινε μια λεπτομερής παρουσίαση. Απαντήθηκαν όλες οι απορίες, μας ζητήθηκε επιπλέον να φέρουμε δείγμα από την πλαγιοκάλυψη, δηλαδή το υλικό που θα καλύψει την εξωτερική πλευρά του γηπέδου. Τι απόχρωση θα έχει το υλικό και τι υλικό θα είναι. Απ’ ότι συζητήθηκε ήταν η μοναδική εκκρεμότητα και δεσμευθήκαμε να το προσκομίσουμε στις επόμενες δυο ημέρες. Σε όλα τα ζητήματα δείξαμε ότι είμαστε κάτω από τα όρια που προβλέπει ο νόμος. Σε όλα! Έγινε κατανοητό ότι δεν δημιουργεί σε κανέναν πρόβλημα το γήπεδο και κατά αλλά δεν υπήρξε καμιά άλλη παρατήρηση».

Θεωρητικά, μέχρι το τέλος του Νοέμβρη ο φάκελος θα έχει πάει ολοκληρωμένος στην πολεοδομία για να πάρει την οικοδομική άδεια και να αρχίσουν τα έργα το Γενάρη του 2017, αλλά είναι τόσο καλή για να είναι αληθινή αυτή η εξέλιξη, που προτιμότερο είναι οι φίλοι της ΑΕΚ να έχουν λίγη ακόμη υπομονή. Άλλωστε, ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, δήλωσε πρόσφατα πως ακόμη και με την άδεια στη χέρια των ανθρώπων της «Δικέφαλος 1924», ίσως πάλι προκύψουν κάποια εμπόδια…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα