Μουρίνιο: «Στόχος να κατακτήσουμε τα πάντα»

O Ζοζέ Μουρίνιο φόρεσε τη φόρμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη τύπου ως προπονητής του μεγαλύτερου αγγλικού συλλόγου, όπως τον χαρακτήρισε!

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως αν η Γιουνάιτεντ είχε ξεχάσει να νικάει και να διεκδικεί τίτλους, μαζί του θα… θυμηθεί εκ νέου, αφού μόνο πέρσι δεν διεκδίκησε κάποιο τίτλο (ως προπονητής της Τσέλσι):

«Υπάρχουν κάποιοι προπονητές που έχουν να κερδίσουν τίτλο εδώ και δέκα χρόνια, κάποιοι δεν έχουν κερδίσει ποτέ. Για μένα ήταν μόλις πέρσι. Αν έχω εγώ πολλά να αποδείξω, φανταστείτε τους άλλους. Πάντως κι εγώ νιώθω πως πρέπει να δείξω την αξία μου. Αυτή είναι η φύση μου. Δεν θα μπορούσα να δουλέψω ποτέ χωρίς επιτυχία.

Δεν μπορώ να κρύψω πως είμαι απογοητευμένος που δεν παίζουμε στο Champions League. Ελπίζω να είναι η μόνη σεζόν που δεν θα παίξουμε στη διοργάνωση αυτή. Ο σύλλογος πάντως είναι πιο σημαντικός από μένα και είναι ένας σύλλογος επιπέδου Champions League, γι’ αυτό πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα είμαστε εκεί. Ο σύλλογος είναι συνηθισμένος στις επιτυχίες και τα τελευταία χρόνια το ξέχασε. Δεν είναι στόχος μας η τέταρτη θέση. Ξέρω την ιστορία και τις απαιτήσεις που έχει η ομάδα. Προτιμώ να είμαι θαρραλέος και να λέω πως στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τα πάντα. Είμαι προπονητής στη μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία»,

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε πως δεν θα χρησιμοποιήσει τον Ρούνεϊ στα χαφ όπως έκανε ο Χόντγκσον στο Euro, πως ο Ράιαν Γκιγκς είναι πάντα ευπρόσδεκτος αν θέλει να επιστρέψει ως βοηθός του, πως στην καριέρα του έχει αναδείξει 49 νεαρούς ποδοσφαιριστές (!) και πως όταν επιστρέψει ο Φέργκιουσον από τη Γαλλία, θα καθίσουν να πιουν μαζί ένα μπουκάλι κρασί και να τα πούνε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα