Μποροβήλος: «Προβλήματα από την οικονομική κρίση»

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνέπεια της οικονομικής κρίσης, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Metropolis ο αντιπρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος παράγοντας:
«Η παρουσία του κ. Ιακωβίδη ήταν αναγνωριστική, από την στιγμή που η ενημέρωσή του τόσο στα θέματα του ΠΑΟΚ, όσο και στα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι ακόμη σε πρώτο στάδιο. Πιο πολύ άκουγε, παρά μιλούσε. Θα μας δοθεί η δυνατότητα στο μέλλον να ανταλλάξουμε απόψεις και να συνεργαστούμε.

Όσον αφορά στα ζητήματα που έχουν προκύψει με τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κάποια προβλήματα, τα οποία πέραν των διοικητικών λαθών ορισμένων ομάδων, έρχονται ως απόρροια και της οικονομικής κρίσης. Τα θέματα αυτά αναδεικνύονται στο ΔΣ και είναι λογικό να εμφανίζονται και αντιπαραθέσεις. Τα ζητήματα του Πανιωνίου και του ΟΦΗ άπτονται νομικών θεμάτων. Υπάρχουν προσφυγές στα πολιτικά δικαστήρια και προσπαθούμε να διαπιστώσουμε αν οι προσφυγές είναι αθλητικού περιεχομένου ή μη. Ο νομικός της Σούπερ Λίγκας θα μας πει αν οι προσφυγές είναι σύννομες αθλητικά. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα