«Μύλος» με Τροχόφσκι

Δύσκολη και κυρίως περίπλοκη αποδεικνύεται η υπόθεση απόκτησης του Πιότρ Τροχόφσκι από τον ΠΑΟΚ καθώς φαίνεται ότι ο παίκτης έχει ακόμα συμβόλαιο με τη Σεβίλη.

Για την ακρίβεια η ισπανική ομάδα είχε αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της στις 2 Σεπτεμβρίου που ανακοίνωνε ότι «θεωρεί» τον παίκτη ελεύθερο.

«Επισημοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Πιοτρ Τροχόφσκι και δεν πρόκειται για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αλλά για απόφαση του συλλόγου».

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως απαντά σε αυτή την ανακοίνωση ότι έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο προφανώς γιατί θέλει να πληρωθεί τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Προφανώς, ο παίκτης δεν θέλει να χάσει ούτε ευρώ για αυτό δεν καίγεται να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ, γιατί σε αυτή την περίπτωση είναι σαν να παραδέχεται ότι είναι ελεύθερος και δεν θα μπορεί να διεκδικήσει όσα προβλέπονται στο συμβόλαιό του.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ είναι στο χέρι του παίκτη κι αν θα θέσει ως προτεραιότητα το οικονομικό σκέλος ή την προοπτική να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα