Νέα διακοπή στη δίκη των 22 για την “Κάρτα Υγείας”

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ

Διεκόπη και πάλι η δίκη των 22 πρώην μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ που κατηγορούνται για κακουργηματική απιστία με αφορμή το σκάνδαλο της “Κάρτας Υγείας” των ποδοσφαιριστών, το οποίο είχε αναδείξει η “Α” και στην ουσία αποτελέσει αφορμή να πέσει η προηγούμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Ο δικηγόρος Πέτρος Μαχάς, που εκπροσωπεί τους κ.κ. Γκιρτζίκη, Προύντζο, Μαζαράκη, Φύριο, Τοπολιάτη, Σταθόπουλο, Καραμελίδη, Δεσύλα και Μάντζιο, ζήτησε αναβολή της δίκης λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, κάτι που έκανε έξαλλο τον πρόεδρο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο οποίος αντέδρασε ως εξής: “Δημιουργείτε εστίες έντασης. Ας ερχόταν ένας συνεργάτης του κ. Μαχά ή ας έστελνε συνεργάτη του στην άλλη δίκη. Η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί. Διακόπτουμε για τις 26 Σεπτεμβρίου και τις 28 του ίδιου μήνα όπου προγραμματίζονται οι επόμενες δύο συνεδριάσεις και δε θα επιτραπεί άλλη αναβολή!”. 

Από τους κατηγορούμενους, παρόντες ήταν οι Γκιρτζίκης, Πιλάβιος, Σαρρής, Τοπολιάτης, Χατζηαποστόλου, Καραμελίδης, Προύντζος, Μαζαράκης, Φύριος, Φωτίου, Ανασόπουλος, Σιγάλας, Παπαδόπουλος, Δεσύλας και Καλύβας.

Απόντες, αλλά εκπροσωπούμενοι από τους δικηγόρους τους, ήταν οι Γκαγκάτσης, Οικονομίδης, Σταθόπουλος, Μάντζιος, Σάββας, Σιντώρης και Καλογιάννης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα