Νέα προγράμματα Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς

Σε νέα προγραμματα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς επιτραπέζιων σταφυλιών και σπόρου μηδικής, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, με τις εταιρείες «”ΟΡΦΕΑΣ” ΖΑΦ.ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» και «Μιχαήλ Βασίλειος/Fyto-AnimalServicesF.A.S.», αντίστοιχα.

Νέα Συμφωνία στο Σταφύλι με την Ορφέας

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς επιτραπέζιων σταφυλιών του Νομού Καβάλας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «”ΟΡΦΕΑΣ” ΖΑΦ.ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του επιτραπέζιου σταφυλιού,  αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Η εταιρία «ΟΡΦΕΑΣ» έχει το συσκευαστήριο – τυποποιητήριο στο Μυρτόφυτο του Νομού Καβάλας, από το οποίο διατίθενται υψηλής ποιότητας προϊόντα, ελκυστικά για την ελληνική και ξένη αγορά.

Νέα Συμφωνία για κτηνοτροφικά φυτά με την Μιχαήλ Βασίλειος /FytoAnimalServices

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς σπόρου μηδικής των Νομών Λάρισας, Καρδίτσας, Φθιώτιδας και Τρικάλων, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «Μιχαήλ Βασίλειος/Fyto-AnimalServicesF.A.S.».

Η εταιρεία «Fyto-AnimalServicesF.A.S.» έχει τις εγκαταστάσεις της στο 10o χλμ ΠΕΟ Λάρισας- Βόλου και δραστηριοποιείται στην σποροπαραγωγή, ευρείας γκάμας σπόρων φυτών μεγάλης καλλιέργειας.

Για όλες τις ποικιλίες που παράγονται, έχουν αποκτηθεί τα δικαιώματα εκμετάλλευσης, σε συνεργασία είτε με τα ινστιτούτα του ΕΘΙΑΓΕ είτε με συμβόλαια από εταιρείες έρευνας γενετικού υλικού του εξωτερικού όπως CO.SE.ME., ISEA κ.α.

Ακόμη σε συνεργασία που έχει με αξιόπιστες εταιρείες του εξωτερικού εισάγει και διανέμει, μια πλειάδα σπόρων κτηνοτροφικών φυτών , υβριδίων καλαμποκιού και ηλίανθου, καθώς και μη μεταλλαγμένες ποικιλίες σόγιας.

Η συνεχής ανοδική πορεία της F.A.S. αντανακλά τη φερεγγυότητά της, η οποία προκύπτει από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και από το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Όπως σημειώνεται στις σχετικές ανακοινώσεις, μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος, υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Με την υλοποίηση των νεών αυτών συνεργασιών, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας, αναφέρεται στις σχετικές ανακοινώσεις.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα