Ντύνεται «κόκκινος διάβολος» ο Ντι Μαρία!

Κίνηση… ματ με την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Άνχελ Ντι Μαρία επιχειρεί η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και ξεκινά διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από τις δύο πλευρές, οι «κόκκινοι διάβολοι» τα βρήκαν με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα καρπώνεται το ποσό των 200.000 ευρώ τη βδομάδα, ή αλλιώς στα 10.400.000 ευρώ το χρόνο! Οι «μπέμπηδες», με τον Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο τους, έχουν βάλει στόχο να επανέλθουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο, μετά τη χειρότερη χρονιά στη σύγχρονη ιστορία τους.

Ο Ντι Μαρία παραχωρείται από τη Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται πως οι Άγγλοι έσπευσαν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και να εξασφαλίσουν μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση. Οι «μπέμπηδες» θα ξεκινήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις με τη «βασίλισσα», οι οποίες αναμένεται να είναι αρκετά… επίπονες, καθώς οι Μαδριλένοι έχουν σαν πλεονέκτημα το δεδομένο ενδιαφέρον από τις γαλλικές Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα