«Νυφούλα» η Shaya για χάρη του…Τρανούλη

 

Ο Οίκος Μόδας Τρανούλη συμμετείχε  στο Bridal Expo που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο και παρουσίασε τη νέα collection των νυφικών φορεμάτων του στο Bridal Fashion Week.

Την επίδειξη έκλεισε ένα πρόσωπο έκπληξη από τον καλλιτεχνικό χώρο, το οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητό. Η υπέροχη, μαγευτική Shaya η οποία εκτός από την εξαιρετική φωνή, που διαθέτει, «έπαιξε» το ρόλο του μοντέλου με πολύ μεγάλη επιτυχία και  ντύθηκε νυφούλα για χάρη του εν λόγο Οίκου Μόδας.

Η «Α» συνάντησε όχι μόνο τον μεγάλο δημιουργό της ελληνικής μόδας Θόδωρο Τρανούλη αλλά και τους «διαδόχους» του. Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του –μαζί ασφαλώς με τον αείμνηστο Πρεβελάκη τότε και τώρα με τον γιο του– με τα μοναδικά πραγματικά καλλιστεία στην Ελλάδα Star και Miss Ελλάς μάς δηλώνει συγκινημένος που βλέπει τα παιδιά του να ακολουθούν τα χνάρια του:

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος που τα παιδιά μου αναλαμβάνουν και ανανεώνουν, όλο αυτό που έχω χτίσει τα τελευταία 30 χρόνια. Πάντα όμως υπό την επίβλεψή μου, τις συμβουλές μου. Προσπαθώ να δώσω ότι έχω μάθει από τις εμπειρίες μου, τις συνεργασίες μου, (έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές σε αυτή την δουλειά, τι να πρωτοθυμηθώ;) μπορώ να πω ότι δεν τους φοβάμαι, διότι έχουν τεράστια προσήλωση και αγάπη στην δουλειά, είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και θα κάνουμε ωραία πράγματα στο μέλλον, όλοι μαζί, με σεμνότητα, σοβαρότητα και επαγγελματισμό, όπως πάντα άλλωστε. Να ευχαριστήσω επίσης τη Shaya που είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, πολύ όμορφη, λαμπερή και έδωσε τον δικό της τόνο σε αυτή την επίδειξη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δημοσιογράφο Σπύρο Καλαματιανό που τα 3 τελευταία χρόνια, έχει αναλάβει τις Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία του οίκου μας και έχουμε κάνει πολύ ωραία πράγματα μαζί… Σας περιμένουμε με χαρά και ευχαριστώ όλους όσους έχουν βοηθήσει για να βγει αυτή η συλλογική δουλειά».

Η Αθηνά και ο Αναστάσιος βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα στον πατέρα τους και πλέον αισθάνονται έτοιμοι να αναλάβουν ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχημένης επιχείρησης του πατέρα τους:

«Έχουμε αναλάβει ένα βαρύ φορτίο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που δουλεύουμε μαζί με τον πατέρα μας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσουμε πολλά και σημαντικά πράγματα, πάντα υπό την επίβλεψη και τις πολύτιμες συμβουλές του πατέρα μας» λέει στην «Α» ο Αναστάσιος.

Η Αθηνά από την πλευρά της τονίζει πως αυτός ο οίκος μόδας έχει χτιστεί με πολύ αγάπη και μεράκι: «Όλη αυτή η βαριά κληρονομιά σιγά-σιγά περνάει στα χέρια μας. Είναι μια ιδιαίτερη συλλογή νυφικών που καλύπτει όλα τα γούστα, όλων των γυναικών που θέλουν εκείνη την σημαντική ημέρα της ζωής τους, να ξεχωρίσουν και να την θυμούνται για πάντα», καταλήγει η Αθηνά.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Shaya έκανε φινάλε με τους σχεδιαστές, ο Θεόδωρος Τρανούλης μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Τρανούλη συγκινήθηκαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά τους και φυσικά την εξαιρετική Shaya.

Στη βραδιά βρέθηκαν πολλοί καταξιωμένοι άνθρωποι της μόδας, των τεχνών και των γραμμάτων, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι, όπως οι Φώτης Μεταξώπουλος, Νένα Χρονοπούλου, Miltos, Σπύρος Μπιμπίλας, Μιχαήλ Ρωμανός, Τζένη ΟικονόμουΡίζου, Σύλβια Αντώναρου, Έμι Γκέκα, Δημήτρης Γιώτης, Φιλίτσα Καλογεράκου, Σοφία Τρανά, Μαρίτα Ρίτζη, Γιώργος Γερολυμάτος, Ερωφύλλη, Διονύσης Ζάχος, Γιώργος Δασκουλίδης, Στρατής Βογιατζής κ.ά.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα