«Νυχτερίδες» καλούν Ρομπέρτο!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βαλένθια βρίσκεται ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, ο οποίος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του ισπανικού συλλόγου.

Η Βαλένθια βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού γκολκίπερ. Ο Ρομπέρτο βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, μαζί με τους Πετρ Τσεχ και Κέιλορ Νάβας, οι οποίοι δεν υπολογίζονται στα βασικά πλάνα της Άρσεναλ και της Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «Νυχτερίδες» έχουν αναβαθμίσει την περίπτωση του Ρομπέρτο, για δύο κυρίως λόγους: 1)Είναι Ισπανός και επιθυμεί την επιστροφή του στη La Liga. 2)Τα τελευταία χρόνια, όντας βασικός στον Ολυμπιακό, βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση. Στα δύο παραπάνω, προσθέστε και το κόστος, το οποίο θα είναι σαφώς μικρότερο σε σχέση με τις απαιτήσεις που προβάλλουν η Άρσεναλ και η Ρεάλ.

Το μεγάλο εμπόδιο απαντά στις προθέσεις του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν συμπεριλάβει στον προγραμματισμό τους για φέτος την παραχώρηση του Ισπανού πορτιέρο. Ωστόσο, καθοριστικό ρόλο θα διαδραματίσει η γνώμη του Ρομπέρτο, ο οποίος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως θέλει να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα