Ξεσπάει δημόσια για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις: Τι παραδέχεται για πρώτη φορά ο Τρύφωνας Σαμαράς

Μετά και τα πυρά που δέχτηκαν μαζί με τον Βασίλειο Κωστέτσο, για την επιλογή τους να φορέσουν φουστανέλα σε fashion show αλλά και να ταξιδέψουν στην Ειδομένη για να δώσουν ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες, πολλοί αμφισβήτησαν τον ανδρισμό του Τρύφωνα Σαμαρά.

Ο γνωστός κομμωτής, μιλώντας στο «Down Town» δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του, κατακεραυνώνοντας αυτούς που το παίζουν άντρες αλλά έχουν κρυφή ζωή.

«Ποιοι μιλάνε για θέμα αντρισμού; Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου. Προσωπικά δεν έχω δηλώσει ποτέ ανοιχτά τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Αν λόγω δουλειάς- επειδή είμαι σχεδιαστής μόδας- με κατατάσσουν και μου χρεώνουν κάποιες συγκεκριμένες σεξουαλικές προτιμήσεις, θα τους παρακαλούσα πάρα πολύ να κρατήσουν την άποψή τους και να κοιτάξουν την κρυφή ζωή που κάνουν οι ίδιοι. Η ελληνική σημαία και η φουστανέλα είναι εθνικά μας σύμβολα που ανήκει στους ήρωες. Ήρωας μπορεί να είναι ο οποισδήποτε έχει θάρρος, ανατρέπει μία εποχή και μένει στην Ιστορία. Έλληνες ήρωες μπορεί να είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο Βασίλειος Κωστέτσος, ακόμα και 200 χρόνια μετά θα μείνει στην Ιστορία, γιατί προσέφερε πολιτισμό. Η ελληνική σημαία έχει γίνει στρινγκάκι σε εξώφυλλο περιοδικού και την φουστανέλα την έχουμε δει από βουκολικές τσόντες μέχρι σε παρκαδόρους στη Βάρη που φωνάζουν : ”Εδώ το καλό». Άντρας για μένα δεν σημαίνει μάγκας. Ο άντρας φαίνεται από τις πράξεις, τη συμπεριφορά και την μέχρι τώρα πορεία του. Είμαι πολύ πιο άντρας από πολλούς straight που διαφημίζουν τον αντρισμό τους. Είμαστε στην εποχή που ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του. Ήμαρτον δηλαδή με το bullying που τρώμε!» ήταν χαρακτηριστικά η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά.

Ποιο είναι όμως το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει σε μία σχέση;«Έχω φτάσει μέχρι τη Γερμανία, θυμάμαι. Πήγα για ένα Σαββατοκύριακο να του κάνω έκπληξη, έφαγα όμως άκυρο. Ίσως ένιωσε ανασφάλεια γιατί ένας άνδρας φλέρταρε έναν άλλον άνδρα», είπε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα