Ξεσπάθωσε ο μέχρι πρότινος αμίλητος Ευάγγελος Μαζαράκης

Ο πρώην παράγοντας της ΕΠΟ, Ευάγγελος Μαζαράκης, μέλος της χειρότερης διοίκησης όλων των εποχών, τώρα που απομακρύνθηκε από το χώρο του ποδοσφαίρου – και ευτυχώς – ξεσπαθώνει μέσω του διαδικτύου και βγάζει τον πραγματικό του εαυτό.

Αφού αποκάλυψε προ ημερών πως είναι θιασώτης της χούντας, τώρα τα βάζει ονομαστικά με τον Σταύρο Κοντονή και με ολόκληρη την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται ότι τον έχει πονέσει αρκετά. Γελοίοι, γλύφτες, παλιάνθρωποι και αλήτες ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς του:

«Μόλις πήρε χαμπάρι τι τον περιμένει ο άθλιος ζήτησε επιτήρηση μακράς πνοής.

Γελοίοι, γλύφτες και παλιάνθρωποι που διοικούν το κράτος μας. Μεγάλη τους επιτυχία να έχουν υπό επιτήρηση και την ΕΠΟ μετά την οικονομία. Επειδή έμαθε τι του έρχεται στην μάπα πάει να το πουλήσει σαν επιτυχία του ο γελοίος. Και τα ορφανά του Στάλιν και της εξυγίανσης θα μείνουν χωρίς δουλειά;

Άντε στα τσακίδια νούμερα να γλιτώσει η Ελλάδα. Και πάρετε και μαζί σας τους στημένους δικαστές σας και όλο το αριστερό σκυλολόι που έχει κάτσει σαν τσιμπούρι στο σβέρκο μας και πίνει το αίμα του λαού μας. Αλήτες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα