«Οι νέοι άχρηστοι μετακλητοί γραμματείς του κ. Σαμαρά»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η αναπληρώτρια γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας και τομεάρχης της δημόσιας διοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας τον διορισμό νέων γενικών και ειδικών γραμματέων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η δήλωση της βουλευτού Μαγνησίας φέρει τον τίτλο «Οι νέοι άχρηστοι μετακλητοί γραμματείς του κ. Σαμαρά».

Η Χρυσοβελώνη κάνει λόγο για ανύπαρκτα βιογραφικά και προσόντα και καταλήγει συστήνοντας στον πρωθυπουργό «αντί να ασχολείται με την διαχείριση πολιτικών απορριμμάτων να προσπαθήσει καλύτερα να μειώσει την παραγωγή τους».
Η σχετική δήλωση του στελέχους των ΑΝΕΛ έχει ως εξής: «Είναι παράδοση πλέον για την κυβέρνηση Σαμαρά ο διορισμός νέων γενικών και ειδικών γραμματέων τον Αύγουστο. Μάλλον ο πρωθυπουργός πιστεύει ότι έτσι κανείς δεν θα ασχοληθεί καλοκαιριάτικα με τα βιογραφικά των μετακλητών φίλων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Θα συμφωνήσουμε μαζί του καθώς όντως κανείς δεν μπορεί να ασχοληθεί με ανύπαρκτα βιογραφικά και προσόντα. Εκεί που θα διαφωνήσουμε είναι στην μεθόδευση της δημιουργίας νέας Ειδικής Γραμματείας – και μάλιστα στο υπουργείο Εσωτερικών – για την διαχείριση απορριμμάτων.
Προτείνουμε στον κ. Σαμαρά αντί να ασχολείται με την διαχείριση πολιτικών απορριμμάτων να προσπαθήσει καλύτερα να μειώσει την παραγωγή τους».
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα