Ολυμπιακός: Δικαιωμένος για την επιλογή του αισθάνεται ο Μάρκο Σίλβα

Δικαιωμένος για την επιλογή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα συμπληρώσει έξι μήνες παρουσίας στον σύλλογο του Πειραιά.

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στο CNN.gr για τις εντυπώσεις του και για την πορεία της ομάδας του. Αναλυτικά όσα είπε:
«Πήρα πληροφορίες για το πρωτάθλημα και την ομάδα και από τον Περέϊρα και από τον Ζαρντίμ και κυρίως από τον Φερνάντο Σάντος, που έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Ήταν εύκολη η απόφαση μου. Με βοήθησαν πολύ. Όσο για την ζωή στην Ελλάδα, είναι λίγο πολύ όπως τα ανέμενα. Γινόταν μεγάλη συζήτηση το καλοκαίρι, την εποχή που συζητούσα με την οικογένεια μου, για τα τεκταινόμενα εδώ και ήξερα τι θα βρω πάνω-κάτω. Όλα πηγαίνουν μια χαρά. Δεν μου είπαν τίποτε κακό γενικά. Για μένα το πιο σημαντικό ήταν να μάθω για τον σύλλογο. Ήξερα ότι ο Ολυμπιακός θα μου δώσει την ευκαιρίας για τίτλους και επιτυχίες. Και αυτό είναι κάτι που αναζητά κάθε φιλόδοξος προπονητής».

Αναφερόμενος στον Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε: «Δεν είναι τόσο πίεση τα όσα έχει πετύχει ο Ζοσέ, αλλά μάλλον το κίνητρο. Είναι ένα λαμπερό παράδειγμα για όλους μας, ένα πρότυπο. Και όχι μόνον αυτός. Και ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας τέτοιος τεχνικός. Μας άνοιξαν τον δρόμο και τους το χρωστάμε».

Όσο για τη σύγκριση μεταξύ Μέσι και Ρονάλντο…
«Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα θεωρήσουν ότι θα επέλεγα τον Κριστιάνο. Και επειδή είμαστε συμπατριώτες και επειδή τον ξέρω και θα με στήριζε. Πρέπει να σας πως όμως ότι είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση. Γιατί και οι δύο είναι τεράστιοι παίκτες, με διαφορετικά όμως χαρακτηριστικά παιχνιδιού. Πραγματικά είναι ένα δύσκολο πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα