Ο Γκιρτζίκης θέλει να «φάει» τον Καραγκούνη!

Αν κάποιος αναζητεί λογική μέσα στην… τρέλα, τότε αδίκως αναλώνει τον χρόνο του. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης, εν δια μέσω κρίσιμων ωρών για το μέλλον τούτης της καταπονημένης χώρας, έχει τις δικές του ασχολίες, οι οποίες αφορούν την απομάκρυνση του Γιώργου Καραγκούνη από την Εθνική ομάδα.

Η παραίτηση του Σέρχιο Μαρκαριάν άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου» και από μέσα βγήκαν πολλές αλήθειες. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ουδέποτε αντιμετώπισε με συμπάθεια την παρουσία του «τυπάρα» στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Θεωρούσε ότι επιβλήθηκε από τις εξελίξεις και για τον λόγο αυτόν, επί της ουσίας ουδέποτε τον στήριξε πραγματικά.

Ο κ. Γκιρτζίκης ενοχλήθηκε πάρα πολύ όταν ο Γιώργος Καραγκούνης επέβαλε την άποψή του στο θέμα του διαδόχου του Κλαούντιο Ρανιέρι, περνώντας τη δική του επιλογή, δηλαδή τον Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο Καραγκούνης, τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε θέσει θέμα παραίτησής του αν δεν προσλαμβανόταν στον πάγκο της Εθνικής ο Ουρουγουανός τεχνικός. Τότε λοιπόν, ο «τυπάρας» λειτουργούσε ως «κυματοθραύστης» για τη διοίκηση της ΕΠΟ, καθώς είχε προηγηθεί η απόλυτη αποτυχία και κατάρρευση, μετά από μία περήφανη, για το ποδόσφαιρό μας, δεκαετία.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καραγκούνης, όντας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είχε κλειστές τις πόρτες των αποδυτηρίων για τους παράγοντες της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να… ενοχλήσει πολύ κόσμο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Γκιρτζίκης αναζητεί την τελική αιτία που θα του δώσει το έναυσμα για να «καθαρίσει» από την Εθνική ομάδα τον «τυπάρα». Ακόμη και σήμερα, λοιπόν, οι μικροπολιτικές, οι εγωισμοί και τα μικροσυμφέροντα επικρατούν του γενικού συμφέροντος. Διότι ΑΥΤΗ η Ελλάδα – κάποτε – ΠΟΤΕ δεν πέθαινε, πλέον όμως, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα