Ο κατάσκοπος που γύρισε απ’ τις Βρυξέλλες

Την ευκαιρία να δει από κοντά την Άντερλεχτ άδραξε την Κυριακή που μας πέρασε ο Πορτογάλος προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ταξίδεψε στο Βέλγιο και είδε το ματς με τη Σαρλερουά, στο γήπεδο που θα αγωνιστούν τον επόμενο μήνα και οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Η Άντερλεχτ νίκησε 2-1 την ομάδα του Σωτήρη Νίνη και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πίσω από την Γκεντ, σε ένα πρωτάθλημα όμως που κρίνεται στα Play Οff. Οι πρωτεουσιάνοι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισαν αμέσως (με αυτογκόλ) και πήραν τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο (Οκάκα), αποδίδοντας το ποδόσφαιρο που έχουν συνηθίσει φέτος τους φίλους τους.

Ο Μάρκο Σίλβα είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τους εξής 13 παίκτες της Άντερλεχτ: Πρότο, Ναγιάρ, Μποντζί, Ντεσχάχτ, Ατσεαμπόνγκ, Λουκεμπακιό, Τρεζεγκέτ, Ντεφούρ, Τίλεμανς, Πρατ, Οκάκα, Σιλά που πάνω-κάτω θα αποτελούν και τη βάση των επιλογών στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα των Βρυξελλών μέχρι το ματς της 18ης Φλεβάρη με τον Ολυμπιακό θα δώσει τρία ακόμη ματς πρωταθλήματος, με τη Σεντ Τρούιντεν, τη Μέχελεν και Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα