Ο Λουτσέσκου διαμαρτύρεται για τον Πρίγιοβιτς!

Ισχυρό μήνυμα στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έστειλε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αφήνοντας τον στον πάγκο στο σημαντικό ματς της προηγούμενης εβδομάδας με τον Πανιώνιο. Αντίθετα, τον χρησιμοποίησε στο παιχνίδι – αγγαρεία με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο.

Ο Σέρβος φορ μπορεί να είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός είναι εξαιρετικά απογοητευμένος μαζί του και μάλιστα δεν δίστασε να μεταφέρει τη δυσαρέσκειά του στα «υψηλά πατώματα» της ΠΑΕ! Ο Ρουμάνος εξήγησε πως ο Πρίγιοβιτς κινείται μόνο εντός της περιοχής, δε βοηθά καθόλου στην ανάπτυξη, δεν είναι κινητικός και δεν προκαλεί φθορά στους αντίπαλους αμυντικούς και σκοράρει μόνο όταν του δίνουν σερβιρισμένο γκολ οι χαφ της ομάδας του, κάτι που αν δει κανείς τις φάσεις του ΠΑΟΚ, ισχύει 100%. Η αλήθεια είναι πως ο Βαλκάνιος επιθετικός έχει βάλει γκολ μόνο στην Τούμπα κόντρα στον Παναιτωλικό, στον ΠΑΣ, στην Κέρκυρα και στη Λαμία, όχι σε μεγάλα παιχνίδια και σε αναμετρήσεις που οι συμπαίκτες του έχουν δημιουργήσει αρκετές φάσεις!

Η διοίκηση δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την παρουσία του Λουτσέσκου στον πάγκο, αλλά τα παράπονά του για τον Πρίγιοβιτς θεωρούνται μάλλον φυσιολογικά και ήδη γίνονται διεργασίες για απόκτηση επιθετικού…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα