Ο Λόταρ Ματέους στην… Εθνική λίστα!

Έχει «παγώσει» για τα καλά το θέμα του διαδόχου στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με τη διοίκηση της ΕΠΟ να μην παρουσιάζει καμία δραστηριότητα, την ίδια στιγμή που είναι ξεκαθαρισμένο πώς δεν θα συνεχίσει ο Φερνάντο Σάντος.

Η μόνη δραστηριότητα που καταγράφηκε σχετικά με το θέμα του προπονητή, ήταν η πρόταση μάνατζερ για την περίπτωση του Λόταρ Ματέους. Ο Γερμανός τεχνικός και άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας, βρίσκεται σε… αργία τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς η τελευταία του δουλειά ως προπονητής, ήταν την περίοδο 2010-2011, στον πάγκο της Εθνικής Βουλγαρίας. Στο παρελθόν, το όνομά του είχε ακουστεί και για ελληνικές ομάδες, αλλά ουδέποτε ευοδώθηκαν οι επαφές που υπήρξαν. Τα τελευταία χρόνια, ο Λόταρ Ματέους ακολουθεί καριέρα σχολιαστή σε τηλεοπτικά δίκτυα.

Σε κάθε περίπτωση, οι επαφές που έγιναν με τους προπονητές δεν έχουν αποδώσει καρπούς και από τότε η διοίκηση της ΕΠΟ παρουσιάζει μία διάθεση αναμονής, άγνωστο για ποιον λόγο. Οι σοβαρές Ομοσπονδίες, όπως λόγου χάρη η Ολλανδία, φρόντισε να κλείσει την επόμενη μέρα, υπογράφοντας συμφωνία με τον Γκους Χίντινγκ, ο οποίος θα είναι ο διάδοχος του Λουίς Φαν Γκάαλ, μετά τη διεξαγωγή του Μουντιάλ στη Βραζιλία. Στην Ελλάδα όμως, επικρατεί η λογική της τελευταίας στιγμής. Ενώ υπάρχουν δεκάδες προτάσεις στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ είναι δεδομένη η αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος, η διοίκηση και ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής, αφήνουν να «ξοδεύεται» πολύτιμος χρόνος.

Η λογική της… οικονομικής λύσης χάνει τη δυναμική της όσο περνάει ο καιρός, καθώς οι διαθέσιμοι τεχνικοί λιγοστεύουν και το κασέ των υπολοίπων αυξάνεται. Παρόλα αυτά, η διοίκηση της Ομοσπονδίας εξακολουθεί να κωλυσιεργεί και να αφήνει το μείζον αυτό θέμα να αιωρείται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα