Ο Μουρίνιο στηρίζει την επιλογή του Φαλκάο

Διατεθειμένος να στηρίξει την επιλογή του στο πρόσωπο του Ρανταμέλ Φαλκάο και να τον κρατήσει στην ομάδα, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει γίνει συζήτηση περί αποχώρησης του Κολομβιανού επιθετικού τον Γενάρη.

Στη συνέντευξη Τύπου με αφορμή το παιχνίδι της Τσέλσι με τη Ντιναμό Κιέβου, ο Ζοσέ Μουρίνιο διέψευσε τα σενάρια, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε ο παίκτης, του έχει εκφράσει κατ’ ιδίαν τη δυσαρέσκεια του για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Παρόλα αυτά, για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Φαλκάο, θα πρέπει να πείσει τον Μουρίνιο ότι είναι πιο χρήσιμος από τον Ντιέγκο Κόστα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να εμφανιστεί ακριβοδίκαιος, ως οφείλει να είναι, διευκρινίζοντας ότι παίζουν πάντα οι καλύτεροι και οι πιο έτοιμοι από κάθε άποψη.

Ως εκ τούτου, ο Φαλκάο θα έχει τις ευκαιρίες του, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήσει, ώστε να αποδείξει ότι παραμένει ο σπουδαίος επιθετικός και σκόρερ που εντυπωσίασε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα πριν τον σοβαρό τραυματισμό του στη Μονακό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα