Ο Ρότζερς «έχασε» και τη «σημαία» στη Λίβερπουλ!

Πούλησε τον Λουίς Σουάρες και στη θέση του έφερε τον… άσφαιρο Μάριο Μπαλοτέλι. Έχασε το πρωτάθλημα, ενώ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ήταν το ακλόνητο φαβορί. Φέτος βρίσκεται στην 8η θέση της Premier, με 17 βαθμούς διαφορά από την κορυφή!

Πραγματικά, πρόκειται για επίτευγμα! Όμως στη Λίβερπουλ του Μπρένταν Ρότζερς δεν αρκέστηκαν στις προαναφερθείσες παταγώδεις αποτυχίες. «Έπρεπε» να ολοκληρώσουν με μία ακόμη κορυφαία κίνηση. Ο Μπρένταν Ρότζερς και η διοίκηση των «κόκκινων», προκειμένου να αποδείξουν ότι όντως είναι «λίγοι» για να βρίσκονται στο «τιμόνι» του τεράστιου βρετανικού συλλόγου, κατάφεραν να χάσουν και τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και φυσικά. Ο Μπρένταν Ρότζερς πρόσθεσε ένα ακόμη «βραβείο» στο βιογραφικό του, καθώς το όνομά του θα συνδεθεί με την αποχώρηση του πιο σπουδαίου ποδοσφαιριστή στη σύγχρονη ιστορία της Λίβερπουλ!

Ο διεθνής Άγγλος δεν τα βρήκε με τους «κόκκινους» και αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο βασικός λόγος του… σχίσματος, ήταν η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Οικονομικό θέμα δεν τέθηκε από καμία πλευρά. Ο Τζέραρντ όμως, ήθελε το ελάχιστο διετές συμβόλαιο, καθώς σκοπός του ήταν να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που δόξασε και δοξάστηκε.

Ο πολύς Μπρένταν Ρότζερς όμως, και η διοίκηση της Λίβερπουλ, του πρότειναν μονοετές συμβόλαιο. Ο Τζέραρντ έδωσε την ευκαιρία να αλλάξουν τοποθέτηση, αλλά εκείνοι επέμειναν. Ως εκ τούτου, ο διεθνής Άγγλος άρχισε να εξετάζει τις προοπτικές που είχε. Προοπτικές οι οποίες τον οδηγούν, κατά πάσα πιθανότητα, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ!

Το MLS άνοιξε τις πύλες του και περιμένει με μεγάλη προσμονή τον σύγχρονο θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Πιο συγκεκριμένα, ο Στίβεν Τζέραρντ έχει μία πολύ σοβαρή πρόταση από τους L.A. Galaxy, στους οποίους είχε αγωνιστεί και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόταση υπάρχει και από τους New York Red Bulls, επίσης με εξαιρετικές προοπτικές. Σε κάθε περίπτωση, ο Στίβεν Τζέραρντ θα βρει το δρόμο του και θα ζήσει νέες – και προσοδοφόρες – εμπειρίες στη δύση της καριέρας του. Αυτό που δεν είμαστε σε θέση να… υπογράψουμε, είναι η καλή πορεία της Λίβερπουλ και του Μπρένταν Ρότζερς! Διότι με την τακτική που ακολουθούν, περισσότερο «γκρεμίζουν», παρά «κτίζουν» το μέλλον του ιστορικού συλλόγου της Μεγάλης Βρετανίας!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα