Ο Σέρχιο Σάντσες προβάρει τα πράσινα

Ο δις Κυπελλούχος Ισπανίας με την Εσπανιόλ και τη Σεβίλλη έρχεται στην Ελλάδα για να πάρει και ένα πρωτάθλημα

Αφού το θέλει και ο ίδιος, δεν χαλάει αυτή η μεταγραφή. Ο Σέρχιο Σάντσες δείχνει να προτιμά την επιλογή του Παναθηναϊκού και τα εξασφαλισμένα 2.100.000 ευρώ που του προσφέρει ο Αλαφούζος για τριετές συμβόλαιο, αφού η Μπεσικτάς του έχει κάνει πρόταση για δύο χρόνια!

Ο Σάντσες έχει πάρει δύο Κύπελλα στην καριέρα του, το 2006 στην πρώτη του χρονιά με την Εσπανιόλ και το 2010 και πάλι στην πρώτη του σεζόν με τη Σεβίλλη και αυτή τη φορά θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Σε περίπτωση επίτευξης στόχων, μάλιστα, τα 700 χιλιάρικα το χρόνο μπορούν να αυξηθούν και να φτάσουν τα 800.

Ο Σάντσες έρχεται στο Κορωπί για να αγωνιστεί ως κεντρικός οπισθοφύλακας, αφού εκεί ψάχνει παίκτη ο Παναθηναϊκός, ωστόσο ανέβηκε στη λίστα των προτιμήσεων των πρασίνων επειδή έχει και εμπειρία ως δεξί μπακ (αλλά και φουλ-μπακ), θέση στην οποία έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Σάντσες πέρασε και ένα παθολογικό πρόβλημα πριν από πέντε χρόνια, όταν παραπονιόταν συχνά για πόνους στο στήθος. Αρχικά, μάλιστα, οι ιατρικές εκτιμήσεις μιλούσαν για «φύσημα» στην  καρδιά που δεν θα του επέτρεπαν να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά τελικά το θέμα του ξεπεράστηκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα