Ο Mick Jagger παραδέχτηκε οτι δεν θα ξεχάσει ποτέ τη L’Wrenn Scott

Συντετριμμένος είναι ο Mick Jagger από την αυτοκτονία της συντρόφου του L’Wrenn Scott, με την οποία ήταν ζευγάρι από το 2001.

Ο «γερόλυκος» της ροκ, ενημερώθηκε για τον τραγικό θάνατο της 49χρονης αγαπημένης του, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στην Αυστραλία με τους Rolling Stones. Με το που έμαθε τα δυσάρεστα νέα, έπαθε σοκ, ενώ αμέσως ακυρώθηκε και η προγραμματισμένη συναυλία των «Rolling Stones» στο Περθ της Αυστραλίας.

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο Mick Jagger αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία την αγαπημένη του L’Wrenn, γράφοντας: «Ακόμα παλεύω να καταλάβω πως η αγαπημένη μου και καλύτερη μου φίλη, έβαλε τέλος στη ζωή της με τόσο τραγικό τρόπο. Περάσαμε μαζί πολλά υπέροχα χρόνια και ζούσαμε μια πολύ όμορφη ζωή. Η παρουσία της ήταν θαυμάσια και το ταλέντο της άξιο θαυμασμού, όχι μόνο από εμένα, αλλά από όλους! Συγκινήθηκα από τα όσα είπε ο κόσμος για εκείνη, αλλά και από τα προσωπικά μηνύματα που μου έστειλαν ώστε να με συλλυπηθούν για τον θάνατο της. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ! Mick».

Η όμορφη, ταλαντούχος και ευαίσθητη γυναίκα, βρέθηκε από την οικιακή βοηθό της, κρεμασμένη από το κούφωμα της πόρτας της κρεβατοκάμαράς της. Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μοντέλο, είχε χρέη πάνω από 6.000.000 δολάρια, γεγονός που δεν γνώριζε ο απαρηγόρητος Mick Jagger, τον οποίο την τελευταία εβδομάδα απέφευγε στα τηλέφωνα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα