«Πακέτο» 65 εκατομμυρίων για μεταγραφές!

Το… φάντασμα του Λουίς Σουάρες εξακολουθεί να… πλανάται πάνω από το «Άνφιλντ» και να «στοιχειώνει» τον προπονητή της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος δέχεται δριμύτατη κριτική για την αρνητική πορεία της ομάδας την τρέχουσα περίοδο.

Η παραχώρηση του Ουρουγουανού επιθετικού στην Μπαρτσελόνα άφησε δυσαναπλήρωτο κενό στην επιθετική γραμμή των «κόκκινων», γεγονός που αποτυπώνεται ανάγλυφα στο γήπεδο. Ο μάνατζερ της αγγλικής ομάδας σκοπεύει να καλύψει τα κενά με μεταγραφικό ντεμαράζ και πιο συγκεκριμένα, με την απόκτηση τριών παικτών, για τους οποίους έχει υπολογίσει ένα ποσό της τάξεως των 65 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς φέρεται να «στοχοποίησε» τρεις περιπτώσεις. Τον Πετρ Τσεχ, που παραχωρείται από την Τσέλσι, τον επιθετικό της Πόρτο, Τζάκσον Μαρτίνεζ και τον περιφερειακό επιθετικό της Νόριτς, Νάθαν Ρέντμοντ.

Οι αξιώσεις της Τσέλσι για τον Τσεχ είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στα 13 εκατομμύρια υπολογίζεται η μεταγραφή του Ρέντμοντ από τα «καναρίνια». Το μεγάλο κόστος αφορά στον Τζάκσον Μαρτίνεζ, ο οποίος έχει ρήτρα 40 εκατομμυρίων στο συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα