ΠΑΟ για… Final Four

Εμφάνιση που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκρισή του στο Final Four του Μιλάνο πραγματοποιήσει στη Βασκωνία ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα και επικράτησε με 72-64.

Πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν ο Στεφάν Λάσμε ενώ έξοχη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Διαμαντίδης, Γκιστ αλλά και επιθετικά ο Κάρι.

«Ήταν μια καλή νίκη για εμάς γιατί η Λαμποράλ Κούτσα, είναι μια πολύ καλή ομάδα που βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό που πρωτίστως θέλαμε ήταν να ελέγξουμε το ρυθμό και να αποφύγουμε τα λάθη. Το σημαντικότερο είναι ότι στην άμυνα σπάσαμε το passing game της Λαμποράλ Κούτσα και ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, αν εξαιρέσουμε ένα τρίλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου», δήλωσε ο τεχνικός των «πράσινων», Αργύρης Πεδουλάκης και σχολίασε για τον Ε’ όμιλο:

«Είναι ένας δύσκολος και σκληρός όμιλος αποτελούμενος από πολλές καλές ομάδες. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος σχετικά με τις θέσεις που θα καταλάβουν. Είναι μια σειρά 14ων αναμετρήσεων, οπότε απαιτείται διάρκεια. Είναι σημαντικό να είμαστε υγιείς ώστε να αντέξουμε μέχρι το τέλος».

Δεκάλεπτα: 17-24, 32-34, 52-48, 64-72

Λαμποράλ Κούτσα (Σκαριόλο): Μαϊνόλντι, Νοτσιόνι 8, Ποέτα, Χάνγκα 6, Ντιόπ 2, Χοτζ, Σαν Εμετέριο 7, Πλάις 17, Ερτέλ 13, Γέλινεκ 6, Κοζέρ 5.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 5, Κάρι 10, Μπατίστ 4, Φώτσης 5, Ούκιτς 4, Λάσμε 20, Διαμαντίδης 12, Γκιστ 10, Παππάς, Ματσιούλις 2 (δεν έπαιξαν καθόλου Μαυροκεφαλίδης και Γιάνκοβιτς).

Διαιτητές: Ρίζικ (Ουκρανία), Λοτερμόζερ (Γερμανία), Γιαβόρ (Σλοβενία).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα